ВИШГОРОД

Офіційний портал

Розпорядження міського голови №90 від 25 червня 2019 року / Про додаткові заходи щодо святкування Дня молоді у м. Вишгороді

Розпорядження міського голови №90 від 25 червня 2019 року / Про додаткові заходи щодо святкування Дня молоді у м. Вишгороді

Враховуючи звернення суб′єктів господарювання, з метою організації благоустрою території м. Вишгород, керуючись п.п. 3, 4, 8  ст. 10 Закону України “Про благоустрій населених пунктів”, ст.ст. 30, 59 Закону  України  “Про  місцеве  самоврядування  в Україні”,  постановою Кабінету Міністрів України від 15 червня 2006 року № 833 “Про затвердження Порядку провадження торговельної діяльності та  правил торговельного обслуговування населення” та у зв’язку з відзначенням у м. Вишгороді Дня молоді:

  1. Встановити ТОВ «ФУД КОРТ СЕРВІС ЛТД» «Твердовський А.А.» режим роботи об’єкту торгівлі (роздрібна торгівля продуктами харчування, хот-догами, слабоалкогольними напоями (пивом)), 29 червня 2019 року з 1600 год. до 2400 год. та 30 червня 2019 року з 0000 год. до 0400 год. на Набережній Київського водосховища (алея С.І. Поташника).  

ТОВ «ФУД КОРТ СЕРВІС ЛТД» «Твердовський А.А.» передбачити:

                     –   обладнання місць для торгівлі та встановлення урни для сміття;

  • благоустрій та прибирання прилеглої території;

                     –    заключення договору на вивіз сміття.

Попередити ТОВ «ФУД КОРТ СЕРВІС ЛТД» «Твердовський А.А.», що здійснення торговельної діяльності дозволяється за наявності необхідної документації, погодження  відповідних  служб  та  з  дотриманням  правил  торгівлі.

  1. Відповідальність за дотримання законодавства про забезпечення санітарного та епідеміологічного стану населення, законів про пожежну безпеку та охорону праці населення покласти на суб’єкта господарювання, а саме: ТОВ «ФУД КОРТ СЕРВІС ЛТД» «Твердовський А.А.».

 

Міський голова                                                                                     О. Момот


Vitalik