ВИШГОРОД

Офіційний портал

Розпорядження міського голови №7 від 28 січня 2020 року / Про створення тимчасової комісії

Розпорядження міського голови №7 від 28 січня 2020 року / Про створення тимчасової комісії

Керуючись ст. 37  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Законом України “Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичний подій”, рішенням виконавчого комітету Вишгородської міської ради від 19.12.2019 р. № 437:

  1. Створити при виконавчому комітеті Вишгородської міської ради тимчасову комісію для вирішення питання підготовки матеріалів для проведення процедури громадських обговорень з питання перейменування або найменування вулиці, алеї, провулку, проспекту, площі у місті Вишгороді на честь Героя Небесної Сотні – Пехенька Ігоря Олександровича.
  2. Затвердити склад комісії для вирішення питання підготовки матеріалів для проведення процедури громадських обговорень з питання перейменування або найменування вулиці, алеї, провулку, проспекту, площі у місті Вишгороді на честь Героя Небесної Сотні – Пехенька Ігоря Олександровича.
  3. За результатами роботи тимчасової комісії надати відповідні рекомендації.
  4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Іванова Т.С.

 

Міський голова                                                                                     О. Момот


Vitalik