ВИШГОРОД

Офіційний портал

Розпорядження міського голови №22 від 25 лютого 2020 року / Про відзначення у місті Вишгороді свята проводів зими

Розпорядження міського голови №22 від 25 лютого 2020 року / Про відзначення у місті Вишгороді свята проводів зими

З метою забезпечення народних традицій та організації змістовного дозвілля мешканців міста, вирішення на належному рівні художньо-організаційних та інших питань, які забезпечать високу якість проведення свята проводів зими, на виконання Програми культурно-масових заходів, здійснення представницьких та інших заходів у м. Вишгороді на 2020 рік, затвердженої  рішенням Вишгородської міської ради від 24 грудня 2019 р. № 59/2, керуючись п/п 3, п б ст. 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Провести 01 березня 2020 року о 1400 год. на площі біля БК «Енергетик» у м. Вишгороді загальноміське свято проводів зими.
  2. Затвердити склад організаційного комітету з підготовки та проведення свята проводів зими (Додаток 1).
  3. Начальнику фінансово-бухгалтерського відділу Мирієвському І.В. здійснити оплату заходів, подарунків та призів переможцям конкурсів та змагань, відповідно до чинного законодавства.
  4. Повідомити місцеві ЗМІ щодо проведення заходів.
  5. Доручити директору КП «Благоустрій-Вишгород» Вишгородської міської ради Пільгуну В.С. привести в належний санітарний стан місце проведення урочистих заходів та організувати прибирання території після завершення.
  6. Повідомити начальника Вишгородського відділу поліції Головного управління НП в Київській області Бежука Р.М. про проведення заходів присвячених загальноміському святу проводів зими 01 березня 2020 року о 1400 год. на площі біля БК «Енергетик» у м. Вишгороді для забезпечення правопорядку.
  7. Повідомити головного лікаря КЗ «Вишгородський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Морозову О.В. про проведення заходів присвячених загальноміському святу проводів зими 01 березня 2020 року о 1400 год. на площі біля БК «Енергетик» у м. Вишгороді для забезпечення готовності спеціальних медичних підрозділів центральної районної лікарні.
  8. Повідомити начальника Вишгородського районного управління з надзвичайних ситуацій ГУ МНС України Бондаренка Г.В. про проведення заходів присвячених загальноміському святу проводів зими 01 березня 2020 року о 1400 год. на площі біля БК «Енергетик» у м. Вишгороді для забезпечення готовності спецпідрозділів.
  9. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Мельник М.Г.

 

Міський голова                                                                                     О. Момот


Vitalik