ВИШГОРОД

Офіційний портал

Розпорядження міського голови №8 від 30 січня 2015 року / Про початок електронної реєстрації дітей для влаштування у дошкільні навчальні заклади м. Вишгорода

Розпорядження міського голови №8 від 30 січня 2015 року / Про початок електронної реєстрації дітей для влаштування у дошкільні навчальні заклади м. Вишгорода

На виконання рішення виконавчого комітету Вишгородської міської ради від 18.12.2014 р. № 276 «Про запровадження загальної міської електронної реєстрації дітей для влаштування у дошкільні навчальні заклади м. Вишгорода» та з метою забезпечення права дітей на доступність здобуття дошкільної освіти, спрощення процедури вільного доступу до інформації про облік дітей для влаштування у дошкільні навчальні заклади м. Вишгорода, керуючись ст. 32 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”:
1. З 1 лютого 2015 року розпочати електронну реєстрацію дітей дошкільного віку, які народилися після 01.09.2014 р., в дошкільні навчальні заклади міста Вишгорода відповідно до «Положення про порядок загальної міської електронної реєстрації дітей для влаштування у дошкільні навчальні заклади м. Вишгорода».
2. Спеціаліту І категорії відділу з гуманітарних питань Вишгордської міської ради Мельник О.В.:
2.1 Щомісячно здійснювати моніторинг реєстрації дітей дошкільного віку в дошкільні навчальні заклади міста.
2.2 Щорічно формувати списки дітей відповідно до електронної бази даних для зарахування у дошкільні навчальні заклади, починаючи з 1 вересня 2017 року.
2.3 Провести організаційну нараду з керівниками дошкільних навчальних закладів щодо впровадження електронної реєстрації дітей у дошкільні навчальні заклади міста.
3. Оприлюднити розпорядження в засобах масової інформації та на офіційних сайтах міста та дошкільних навчальних закладів.
4. Керівникам дошкільних навчальних закладів міста:
4.1 Довести до відома батьків про запровадження з 1 лютого 2015 року загальної міської електронної реєстрації дітей, які народилися після 01.09.2014 р., для влаштування у дошкільні навчальні заклади м. Вишгорода.
4.2 Починаючи з 1 вересня 2017 року:
4.2.1 Проводити прийом документів для зарахування дітей у дошкільні навчальні заклади лише відповідно до списків, сформованих електронною базою даних.
4.2.2 Щорічно до 31 травня поточного року подавати інформацію про перспективну мережу на наступний навчальний рік.
4.2.3 У триденний термін письмово інформувати виконавчий комітет Вишгородської міської ради про наявність вільних місць у дошкільному навчальному закладі.
5. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ростовцева О.М.

Міський голова                                                                          В. О. Решетняк


Vitalik