ВИШГОРОД

Офіційний портал

Рішення міської ради № 31.33 від 30 листопада 2017 року / Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Приходьку Ю.В.

Рішення міської ради № 31.33 від 30 листопада 2017 року / Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Приходьку Ю.В.

Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність, враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії Вишгородської міської ради з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, наявність висновків відповідних органів і служб, відповідно до ст. ст. 12, 118, 121 Земельного кодексу України, п. 34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада ВИРІШИЛА:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати у власність гр. ПРИХОДЬКУ Юрію Володимировичу земельну ділянку площею 0,1000 га, (кадастровий номер 3221810100:01:150:6013) для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в м. Вишгород, вул. Святославська, Вишгородського району, Київської області, за умови дотримання земельного, містобудівного законодавства та виконання вимог, викладених у пунктах 2-6 даного рішення.

2. Гр. Приходьку Ю.В.

2.1. Виконувати обов’язки власника земельної ділянки відповідно до вимог статті 91 Земельного кодексу України.

2.2. Забезпечити вільний доступ для прокладання нових, реконструкції та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, що знаходяться в межах земельної ділянки.

2.3. Виконати вимоги, викладені у висновку Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області №6907/82-17 від 28.08.2017 року.

2.4. Використовувати земельну ділянку відповідно до обмежень, які встановлені переліком обмежень у використанні земельної ділянки.

3. Відділу у Вишгородському районі Головного управління Держгеокадастру у Київській області, органам Державної реєстрації здійснити контроль за виконання вимог п.11 Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 01 серпня 2006 р. № 1045, щодо сплати відновної вартості зелених насаджень, розташованих на земельній ділянці, що відводиться у власність фізичної особи, зазначеної у п.1 цього рішення, під час реєстрації права на земельну ділянку.

4. Попередити власника земельної ділянки, що право приватної власності на землю може бути припиненоувипадках,передбачених статтями 140, 143 Земельного кодексу України.

5. Відділу у Вишгородському районі Головного управління Держгеокадастру у Київській області внести відповідні зміни до земельно-кадастрової документації.

6. Відповідальність за відповідність проекту землеустрою, доданих до нього матеріалів, висновку Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області, вимогам законодавства покласти на гр. Приходька Ю.В. та відповідну землевпорядну організацію, що здійснювала розробку проекту землеустрою та його погодження.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

 

Міський голова                                                                                     О. Момот


Vitalik