ВИШГОРОД

Офіційний портал

Рішення міської ради № 33.38 26 грудня 2017 року / Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Хижняк С.С.

Рішення міської ради № 33.38 26 грудня 2017 року / Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Хижняк С.С.

Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність, враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії Вишгородської міської ради з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, наявність висновків відповідних органів і служб, відповідно до ст. ст. 12, 118, 121 Земельного кодексу України, п. 34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада ВИРІШИЛА:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати у власність гр. ХИЖНЯКСвітлані Сергіївніземельну ділянку площею0,0097га (кадастровий номер 3221810100:01:076:6819) дляколективного гаражного будівництва в межахм. Вишгород, вул. Кургузова, ГБК «Ветеран», земельна ділянка під гаражним боксом №19, Вишгородського району, Київської області, за умови дотримання земельного,містобудівного законодавства та виконання вимог, викладених у пунктах 2-6 даного рішення.

2. Гр. Хижняк C.C.:

2.1. Виконувати обов’язки власника земельної ділянки відповідно до вимог статті 91 Земельного кодексу України.

2.2. Забезпечити вільний доступ для прокладання нових, реконструкції та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, що знаходяться в межах земельної ділянки.

2.3. Виконати вимоги, викладені у висновкахГоловного управлінняДержгеокадаструу Харківській області №18105/82-17 від06.10.2017 року, відділу містобудування, архітектури та житлово – комунального господарства Вишгородськоїрайдержадміністрації №01-21-686 від 28.08.2017 року.

2.4. Використовувати земельну ділянку відповідно до обмежень, які встановлені переліком обмежень у використанні земельної ділянки.

3. Відділу у Вишгородському районі Головного управління Держгеокадастру у Київській області, органам Державної реєстрації здійснити контроль за виконання вимог п.11 Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 01 серпня 2006 р. № 1045, щодо сплати відновної вартості зелених насаджень, розташованих на земельній ділянці, що відводиться у власність фізичної особи, зазначеної у п.1 цього рішення, під час реєстрації права на земельну ділянку.

4. Попередити власника земельної ділянки, що право приватної власності на землю може бути припиненоувипадках,передбачених статтями 140, 143Земельного кодексу України.

5. Відділу у Вишгородському районі Головного управління Держгеокадастру у Київській області внести відповідні зміни до земельно-кадастрової документації.

6. Відповідальність за відповідність проекту землеустрою, доданих до нього матеріалів, висновків Головного управління Держгеокадаструу Харківськійобласті та відділу містобудування, архітектури та житлово – комунального господарства Вишгородської райдержадміністрації,вимогам законодавства покласти на гр.та відповідну землевпорядну організацію, що здійснювала розробку проекту землеустрою та його погодження.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

 

Міський голова                                                                             О. Момот


Vitalik