ВИШГОРОД

Офіційний портал

Розпорядження міського голови №126 від 14 вересня 2018 року / Про дозвіл на проведення велозаходу

Розпорядження міського голови №126 від 14 вересня 2018 року / Про дозвіл на проведення велозаходу

Розглянувши звернення гр. Дунайського І.В., керуючись п/п 20, п. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Надати гр. Дунайському І.В. дозвіл на проведення молодіжного велозаходу «Велокураж» 15 вересня 2018 р. з 19:00 год. на Набережній Київського водосховища (біля пляжу «Тюлень»).
  2. Гр. Дунайському І.В. під час проведення молодіжного велозаходу «Велокураж»дотримуватись законодавства в сфері захисту об’єктів інфраструктури стратегічного призначення.
  3. Гр. Дунайському І.В. укласти договір з КП «Вишегір» Вишгородської міської ради про участь у витратах на благоустрій міста Вишгород.
  4. Повідомити Начальника Вишгородського відділу поліції Головного управління НП в Київській області Дудника О.А. про проведення велозаходу «Велокураж»15 вересня 2018 р. з 19:00 год. на Набережній Київського водосховища (біля пляжу «Тюлень») для забезпечення правопорядку.
  5. Повідомити головного лікаря Філії «Вишгородська станція екстреної медичної допомоги» Павленка В.П. про проведення велозаходу «Велокураж»15 вересня 2018 р. з 19:00 год. на Набережній Київського водосховища (біля пляжу «Тюлень»)для забезпечення готовності спеціальних медичних підрозділів.
  6. Зобов’язати гр. Дунайського І.В. забезпечити прибирання території та вивіз сміття після проведення заходу.
  7. Відповідальність за дотримання правопорядку та безпеку учасників заходу покласти на гр. Дунайського І.В. ( контактний номер: 093 001 33 03).

 

Міський голова                                                                                     О. Момот


Vitalik