ВИШГОРОД

Офіційний портал

Рішення №24 від 11 лютого 2019 року / Про розгляд проекту технічних умов на приєднання до централізованих систем водопостачання та водовідведення в м. Вишгороді

Рішення №24 від 11 лютого 2019 року / Про розгляд проекту технічних умов на приєднання до централізованих систем водопостачання та водовідведення в м. Вишгороді

Розглянувши  листи  Вишгородського МКП «Водоканал», інші подані документи, керуючись ст. 30, ст. 31 Закону  України   «Про  місцеве  самоврядування  в  Україні»,   виконавчий  комітет  Вишгородської  міської  ради ВИРІШИВ:

  1. Затвердити проект технічних умов на приєднання об’єкту будівництва «Реконструкція трибун на стадіоні “Енергетик” по вулиці Шолуденка, 12 у м. Вишгород    Київської області» до централізованих систем водопостачання та водовідведення в м. Вишгороді Київської обл.

         Замовник – КП “Управління з розвитку фізичної культури та спорту” Вишгородської міської ради. 

1.1. Доручити виконуючому обов’язки  начальника відділу містобудування та архітектури Вишгородської міської ради підписати технічні умови на приєднання об’єкту будівництва «Реконструкція трибун на стадіоні “Енергетик” по вулиці Шолуденка, 12 у м. Вишгород Київської області» до централізованих систем водопостачання та водовідведення в м. Вишгороді Київської обл.

  1. Відповідальність за складання та достовірність наданих відомостей вказаних у технічних умовах покласти на директора Вишгородського МКП «Водоканал» та Замовника.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника Вишгородського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради за розподілом обов’язків.

 

Міський голова                                                                                     О. Момот


Vitalik