ВИШГОРОД

Офіційний портал

Рішення №48 від 21 лютого 2019 року / Про погодження внесення змін до технічних умов на приєднання до централізованих систем водопостачання та водовідведення в м. Вишгороді

Рішення №48 від 21 лютого 2019 року / Про погодження внесення змін до технічних умов на приєднання до централізованих систем водопостачання та водовідведення в м. Вишгороді

Розглянувши  лист  Вишгородського МКП «Водоканал», інші подані документи, керуючись ст. 31 Закону  України   «Про  місцеве  самоврядування  в  Україні»,   виконавчий  комітет  Вишгородської  міської  ради ВИРІШИВ:

  1. Погодити внесення змін до технічних умов № 28-17 від 20.10.2017 р. на приєднання до централізованих систем водопостачання та водовідведення, виданих замовнику будівництва – ТОВ «ЛІСОВЕ ДИВО» та:

1.1.  Викласти в новій редакції в розділі  «Умови водопостачання»:

«п. 10. Особливі умови:

– в місці підключення магазину до водопровідної мережі встановити запірну арматуру фірми «Jafar».

– всі вбудовані приміщення, місця поливу території обладнати лічильниками холодної води Ду=15 мм моделі «Sensus» з радіомодулем для дистанційного зняття показників витрати води (згідно рішення технічної ради від 10.01.2013 року). Всі приміщення обладнати лічильниками холодної води Ø15мм моделі «Powogaz», клас точності «С».

  1. Відповідальність за складання та достовірність наданих відомостей вказаних у технічних умовах покласти на директора Вишгородського МКП «Водоканал» та Замовника будівництва.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника Вишгородського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради за розподілом обов’язків.

 

Міський голова                                                                                     О. Момот


Vitalik