ВИШГОРОД

Офіційний портал

Рішення міської ради № 50.13 від 28 лютого 2019 року / Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Єржикевич Л.П.

Рішення міської ради № 50.13 від 28 лютого 2019 року / Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Єржикевич Л.П.

Розглянувши звернення гр. Єржикевич Лесі Петрівни, інші подані документи, враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії Вишгородської міської ради з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, відповідно до ст. 12, 118, 121 Земельного кодексу України, п. 34 ст. 26, ст. 33 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл гр. ЄРЖИКЕВИЧ Лесі Петрівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,1000 га, яка розташована в м. Вишгород, мікрорайон ГАЕС, Вишгородського району, Київської області.
  2. Гр. Єржикевич Л.П. укласти договір на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з землевпорядними організаціями, які мають відповідні ліцензії на їх виконання. Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки погодити із відповідними органами в порядку передбаченому ст. 118, 123, 186 Земельного кодексу України. Відділу містобудування та архітектури Вишгородської районної державної адміністрації, територіальним органом Держгеокадастру та постійній комісії з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища виконати вимоги ст.118, ч. 4 ст. 123, ст.186-1 Земельного кодексу України. При розробці проекту землевпорядній організації та громадянам отримати висновки органів та служб, здійснити обстеження та сплату відновної вартості зелених насаджень (за наявності). Суб’єктам господарювання, які будуть залучені для виконання землевпорядних робіт, виконати проектні роботи відповідно до вимог ст.50 Закону України «Про землеустрій» із уточненням площі земельної ділянки з урахуванням діючої містобудівної та земельно-кадастрової документації.
  3. Взяти до відома, що розробка проекту землеустрою щодо надання земельної ділянки не дає права на її використання до встановлення меж цієї ділянки в натурі (на місцевості), одержання документа, що посвідчує право на неї, та його державної реєстрації.
  4. 4. Контроль за даним рішенням покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Міський голова                                                                                     О. Момот


Vitalik