ВИШГОРОД

Офіційний портал

Проект рішення Вишгородської міської ради / Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «КАРАТ ІНТЕРПРАЙС»

Проект рішення Вишгородської міської ради / Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «КАРАТ ІНТЕРПРАЙС»

Розглянувши звернення ТОВ  «КАРАТ ІНТЕРПРАЙС»  та інші подані документи, відповідно до ст. ст. 12, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, п. 34 ст. 26, ст. 33 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КАРАТ ІНТЕРПРАЙС» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1700 га, розташованої у м. Вишгород, мікрорайон «Дідовиця», для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (код, згідно КВЦПЗ – 14.02), для укладення договору оренди даної земельної ділянки терміном на 49 років.
  2. ТОВ «КАРАТ ІНТЕРПРАЙС» укласти договір на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з землевпорядною організацією, яка має відповідну ліцензію на їх виконання. Документацію із землеустрою щодо відведення земельної ділянки погодити із відповідними органами в порядку передбаченому ст.ст. 122, 123, 124, 186 Земельного кодексу України. Відділу містобудування та архітектури Вишгородської районної державної адміністрації, територіальним органам Держгеокадастру та постійній комісії з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища виконати вимоги ст. 123, ст.186-1 Земельного кодексу України. При розробці документації землевпорядній організації та ТОВ «КАРАТ ІНТЕРПРАЙС» здійснити обстеження та сплату відновної вартості зелених насаджень (за наявності). Суб’єктам господарювання, які будуть залучені для виконання землевпорядних робіт, виконати проектні роботи відповідно до вимог Закону України «Про землеустрій» із уточненням площ земельних ділянок з урахуванням діючої містобудівної та земельно-кадастрової документації.
  3. Взяти до відома, що розробка проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки не дає права на її використання до встановлення меж цієї ділянки в натурі (на місцевості), одержання документа, що посвідчує право на неї, та його державної реєстрації.
  4. Контроль за даним рішенням покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Міський голова                                                                                     О. Момот


Vitalik