ВИШГОРОД

Офіційний портал

Проект рішення Вишгородської міської ради / Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну часткову власність гр. Іліє Т.М., гр. Карпач Г.М. та гр. Михайловій І.С.

Проект рішення Вишгородської міської ради / Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну часткову власність гр. Іліє Т.М., гр. Карпач Г.М. та гр. Михайловій І.С.

Розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну часткову власність, враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії Вишгородської міської ради з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, наявність позитивних висновків відповідних органів і служб, відповідно до ст. ст. 12, 81, 116, 118, 120, 121 Земельного кодексу України, п. 34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну часткову власність земельної ділянки площею 0,0629 га (кадастровий номер 3221810100:01:151:6328) гр. ІЛІЄ Тетяні Михайлівні, гр. КАРПАЧ Галині Михайлівні та гр. МИХАЙЛОВІЙ Ірині Семенівні для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована в м. Вишгород, вул. Шкільна, 24.
  2. Передати гр. ІЛІЄ Тетяні Михайлівні, гр. КАРПАЧ Галині Михайлівні та
    гр. МИХАЙЛОВІЙ Ірині Семенівні, за умови дотримання земельного, містобудівного законодавства та виконання вимог, викладених у пунктах 3-7 даного рішення, у спільну часткову власність земельну ділянку площею 0,0629 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована в м. Вишгород, вул. Шкільна, 24, (кадастровий номер 3221810100:01:151:6328), в тому числі:

– гр. Іліє Тетяні Михайлівні – 1/2 від 0,0629 га;

– гр. Карпач  Галині Михайлівні – 1/4 від 0,0629 га;

– гр. Михайловій Ірині Семенівні – 1/4 від 0,0629 га;

  1. Гр. Іліє Т.М., гр. Карпач Г.М., гр. Михайловій І.С. :

3.1. Виконувати обов’язки власника земельної ділянки відповідно до вимог статті 91 Земельного кодексу України.

3.2. Забезпечити вільний доступ для прокладання нових, реконструкції та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, що знаходяться в межах земельної ділянки.

3.3. Використовувати земельну ділянку відповідно до обмежень, які встановлені переліком обмежень у використанні земельної ділянки.

  1. Відділу у Вишгородському районі Головного управління Держгеокадастру у Київській області, органам Державної реєстрації здійснити контроль за виконання вимог п.11 Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 01 серпня 2006 р. №1045, щодо сплати відновної вартості зелених насаджень, розташованих на земельній ділянці, що відводиться у спільну часткову власність фізичним особам, зазначеної у п.1 цього рішення, під час реєстрації права на земельну ділянку.
  2. Попередити власників земельної ділянки, що право приватної власності на землю може бути припинено у випадках,  передбачених статтями 140, 143 Земельного кодексу України.
  3. Відділу у Вишгородському районі Головного управління Держгеокадастру у Київській області внести відповідні зміни до земельно-кадастрової документації.
  4. Відповідальність за відповідність технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), доданих до неї матеріалів, вимогам законодавства покласти на гр. Іліє Т.М., гр. Карпач Г.М., гр. Михайлову І.С. та відповідну землевпорядну організацію, що здійснювала розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та її погодження.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Міський голова                                                                                     О. Момот


Vitalik