ВИШГОРОД

Офіційний портал

Проекти рішень виконавчого комітету Вишгородської міської ради / Про заходи щодо проведення благоустрою

Проекти рішень виконавчого комітету Вишгородської міської ради / Про заходи щодо проведення благоустрою

Розглянувши звернення ФОП Білоусова О.В., інші документи, відповідно до Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності» № 244 від  21.10.2011 року, ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», рішення Вишгородської міської ради № 1/23 від 30.10.2006р. «Про затвердження правил благоустрою територій, дотримання тиші в громадських місцях, торгівлі на ринку у м. Вишгороді», рішення Вишгородської міської ради «Про затвердження положення про Порядок розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у      м. Вишгороді» від 06.09.2016 року № 15/6,  виконавчий комітет Вишгородської міської ради ВИРІШИВ:

  1. Надати ФОП Білоусову Олексію Володимировичу дозвіл на здійснення заходів з благоустрою в частині облаштування автобусної зупинки по вул. Набережній за перехрестям з просп. Т. Шевченка в напрямку ГЕС (схема додається).
  2. Зобов’язати ФОП Білоусова О.В. утримувати прилеглу до автобусної зупинки територію в належному санітарному стані.
  3. Зобов’язати ФОП Білоусова О.В. розробити паспорт прив’язки тимчасової споруди та подати  до  виконавчого комітету Вишгородської міської ради письмову  заяву  за встановленою формою із зазначенням виконання вимоги паспорту прив’язки тимчасової споруди та відносно надання дозволу на укладення договору особистого сервітуту для розміщення тимчасової споруди.
  4. Контроль за станом благоустрою покласти на заступника міського голови виконавчого комітету Вишгородської міської ради за розподілом обов’язків.

 

Міський  голова                                                                                    О. Момот


Vitalik