ВИШГОРОД

Офіційний портал

Рішення міської ради № 51.9 від 4 квітня 2019 року / Про затвердження Детального плану території для забудови набережної Київського моря в м. Вишгород

Рішення міської ради № 51.9 від 4 квітня 2019 року / Про затвердження Детального плану території для забудови набережної Київського моря в м. Вишгород

Відповідно до рішення Вишгородської міської ради від 25 березня 2015 року № 44/14 «Про розроблення детального плану територій м. Вишгород, Київської області», керуючись ст. ст. 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», міська рада ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити матеріали містобудівної документації «Детального плану території для забудови набережної Київського моря в м. Вишгород», розроблені Державним підприємством «Науково-дослідний і проектний інститут містобудування». Вважати детальний план зміною та уточненням діючої містобудівної документації міста у межах його розробки.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Вишгородської міської ради з питань Стратегії розвитку міста, будівництва, транспорту та зв’язку.

 

Міський голова                                                                                     О. Момот


Vitalik