ВИШГОРОД

Офіційний портал

Проекти рішень виконавчого комітету Вишгородської міської ради / Про присвоєння поштової адреси

Проекти рішень виконавчого комітету Вишгородської міської ради / Про присвоєння поштової адреси

Розглянувши звернення  фізичної особи, інші подані документи, керуючись рішенням Вишгородської міської ради від  28.11.2016 року № 18/3 «Про затвердження Положення про порядок присвоєння та зміни адрес об’єктам нерухомого майна в місті Вишгороді», статями 30, 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Вишгородської міської ради ВИРІШИВ:

  1. Присвоїти індивідуальному житловому будинку (декларація про готовність до експлуатації об’єкта, будівництво якого здійснено на підставі будівельного паспорта № КС 141190801561 від 21.03.2019 року), який побудувала Яковенко Наталія Марківна,  наступну поштову адресу: вул. Межигірського Спаса, буд. 131, м. Вишгород, Вишгородський р-н, Київська обл.
  2. Присвоїти індивідуальному житловому будинку (прийнятих в експлуатацію згідно декларації № КС 141190351453 від 04.02.2019 року, що зазначено в технічному паспорті на садибний (індивідуальний) житловий будинок, який виготовлений суб’єктом господарювання ФОП Левко Тетяна Григорівна, інвентаризаційна справа № 1884), який побудувала Альошина Ольга Рюріківна,  наступну поштову адресу:  мікрорайон “Дідовиця”, вул. Виноградна, буд. 121, м. Вишгород, Вишгородський р-н, Київська обл.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника Вишгородського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради за розподілом обов’язків.

 

Міський голова                                                                                     О. Момот


Vitalik