ВИШГОРОД

Офіційний портал

Рішення №94 від 18 квітня 2019 року / Про затвердження Порядку взяття громадян на соціальний квартирний облік, їх перебування на такому обліку, зняття з нього та надання соціального житлового фонду для осіб, які потребують соціального захисту

Рішення №94 від 18 квітня 2019 року / Про затвердження Порядку взяття громадян на соціальний квартирний облік, їх перебування на такому обліку, зняття з нього та надання соціального житлового фонду для осіб, які потребують соціального захисту

З метою визначення правових, організаційних та соціальних засад щодо забезпечення конституційних прав соціально незахищених верств населення м. Вишгород на отримання житла, відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 23.07.2008 р. № 682 «Про деякі питання реалізації Закону України «Про житловий фонд соціального призначення», від 07.02.2007 р. № 155 «Про затвердження Порядку розрахунку плати за соціальне житло», від 19.03.2008 р. № 219 «Про встановлення тимчасових мінімальних норм забезпечення соціальним житлом», Закону України «Про житловий фонд соціального призначення» та керуючись ст. 30, ч. 1 ст. 52, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Вишгородської міської ради ВИРІШИВ:

  1. Затвердити Порядок взяття громадян на соціальний квартирний облік при виконавчому комітеті Вишгородської міської ради Київської області, їх перебування на такому обліку, зняття з нього та надання соціального житлового фонду для осіб, які потребують соціального захисту (додається).
  2. Створити та затвердити персональний склад уповноваженої оцінної комісії виконавчого комітету Вишгородської міської ради з визначення вартості майна громадян, які бажають стати на соціальний квартирний облік, перебувають на такому обліку та користуються соціальним житлом (додається).
  3. Затвердити Положення про оцінну комісію виконавчого комітету Вишгородської міської ради з визначення вартості майна громадян, які бажають стати на соціальний квартирний облік, перебувають на такому обліку та користуються соціальним житлом (додається).
  4. Створити та затвердити персональний склад наглядової ради у сфері розподілу соціального житла (додається).
  5. Затвердити Положення про наглядову раду у сфері розподілу соціального житла (додається).
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Свистуна І.І.

 

Міський голова                                                                                      О.Момот


Vitalik