ВИШГОРОД

Офіційний портал

Розпорядження міського голови №56 від 23 квітня 2019 року / Про організацію та проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації “Внесення змін до Детального плану території, що розташована по вул. Шолуденка в м. Вишгород Київської області”

Розпорядження міського голови №56 від 23 квітня 2019 року / Про організацію та проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації “Внесення змін до Детального плану території, що розташована по вул. Шолуденка в м. Вишгород Київської області”

Керуючись ст. 25,   ст. 26,   ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 19, ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні»:

  1. Організувати та провести процедуру розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації “Внесення змін до Детального плану території, що розташована по вул. Шолуденка в м. Вишгород Київської області”, розробленої відповідно до рішення Вишгородської міської ради № 39/14 від 24 травня 2018 року. Розробник проектної документації – Товариство з обмеженою відповідальністю «Центр архітектурного проектування та ландшафтного дизайну», 07300, м. Вишгород, вул. Кургузова, 6 а, офіс 314. Директор — Коваленко Юлія Василівна.
  2. Визначити місце та термін для ознайомлення з матеріалами містобудівної документації “Внесення змін до Детального плану території, що розташована по вул. Шолуденка в м. Вишгород Київської області”: м. Вишгород, пл. Шевченка, 1, каб. 63-в. Строк ознайомлення з проектами містобудівної документації – 30 днів з дня оприлюднення проекту містобудівної документації у засобах масової інформації.
  3. Запросити до участі у громадських слуханнях керівників підприємств, установ, об’єднань, фізичних та юридичних осіб, представників громадських організацій міста Вишгорода, відповідно до вимог п. 7 Постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні».
  4. Посадова особа, відповідальна за організацію розгляду пропозицій громадськості – Рачинський О.С., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. Строк подання пропозицій – протягом 30 днів з дня   публікації оголошення.
  5. Організаційному відділу виконавчого комітету Вишгородської міської ради забезпечити оприлюднення даного розпорядження та проекту містобудівної документації в порядку, передбаченому чинним законодавством (розмістити на офіційному веб-сайті Вишгородської міської ради та в друкованому виданні на місцевому рівні).
  6. 6. Визначити дату та місце громадських слухань – 14 травня 2019 року в приміщенні адміністративного будинку на пл. Шевченка, 1 у м. Вишгороді, другий поверх, малий зал засідань.

Порядок денний:

з 14.10 до 14.30 – реєстрація учасників,

з 14.30 до 15.00 – доповідь розробника та/або    замовника    про    розроблений   проект містобудівної документації,

з 15.00 до 15.30 – запитання та відповіді на запитання,

з 15.30 до 16.00 – прийом пропозицій (зауважень) у письмовій та/або усній формі.

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                                                     О. Момот


Vitalik