ВИШГОРОД

Офіційний портал

Рішення №133 від 16 травня 2019 року / Про дозвіл на добровільний поділ майна

Рішення №133 від 16 травня 2019 року / Про дозвіл на добровільний поділ майна

Розглянувши заяви гр. гр. Копанчук А.Г., Копанчук О.В., Стеценко Л.М., Стеценка Є.В.,  протокол № 7 від 12.04.2019 р. засідання опікунської ради при виконавчому комітеті Вишгородської міської ради та керуючись ст. 177 Сімейного кодексу України, ст. 71 Цивільного кодексу України, ст. 18 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей», п.п. 4 п. б ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Вишгородської міської ради ВИРІШИВ:

  1. Надати дозвіл Копанчук Ганні Григорівні та Копанчуку Олександру Володимировичу на укладення договору про поділ майна подружжя, відповідно до якого право власності на квартиру за адресою: ***, будинок ***, перейде до Копанчук Ганни Григорівни. Право користування на дану квартиру має малолітня дитина ***. При укладенні договору права дитини порушені не будуть.
  2. Надати дозвіл Стеценко Лесі Миколаївні та Стеценку Євгенію Володимировичу на укладення договору про поділ майна подружжя, відповідно до якого право власності на квартиру за адресою: ***, перейде до Стеценко Лесі Миколаївни. Право користування на дану квартиру має малолітня дитина  ***.

При укладення договору права дитини порушені не будуть.

 

Міський голова                                                                                     О. Момот


Vitalik