ВИШГОРОД

Офіційний портал

Розпорядження міського голови №98 від 30 липня 2019 року / Про відправлення дітей м. Вишгорода на оздоровлення до ДОК «Лазурна Райдуга» смт. Кирилівка, Запорізької області

Розпорядження міського голови №98 від 30 липня 2019 року / Про відправлення дітей м. Вишгорода на оздоровлення до ДОК «Лазурна Райдуга» смт. Кирилівка, Запорізької області

Керуючись Законом України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», ст. ст. 26, 27, 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішеннями XLVIII сесії  VII скликання Вишгородської міської ради № 48/2 від 21.12.2018 року «Про Вишгородський міський бюджет на 2019 рік»,   № 48/1 від  21.12.2018 року «Про  затвердження  міських програм розвитку на 2019 рік», зокрема   виконання заходів Програми оздоровлення та відпочинку дітей  м. Вишгорода на 2019 рік :

  1. З метою оздоровлення та відпочинку дітей м. Вишгорода, відправити дітей на відпочинок в ДОК «Лазурна Райдуга»» смт. Кирилівка, Запорізької області, список додається.
  2. Оздоровити дітей в кількості 107 осіб в ДОК «Лазурна Райдуга» смт. Кирилівка, Запорізької області з 08.2019 р. по 16.08.2019 р.
  3. Призначити керівниками груп Овчиннікову Крістіну Юріївну – спеціаліста І категорії фінансово-бухгалтерського відділу апарату виконавчого комітету Вишгородської міської ради, Радченко Ірину Сергіївну – педагог-організатор НВК «Вишгородська районна гімназія «Інтелект» – ЗОШ І ступеня», Бельченко Світлану Вікторівну – педагог-організатор НВК «Вишгородська районна гімназія «Інтелект» – ЗОШ І ступеня», Миненко Оксану Петрівну – заступника директора ВМЦХЕТУМ «Джерело», Барладян Катерину Миколаївну – керівника колективу сучасного танцю (ВМЦХЕТУМ «Джерело»).
  4. Відрядити керівника групи Овчиннікову Крістіну Юріївну – спеціаліста І категорії фінансово-бухгалтерського відділу апарату виконавчого комітету Вишгородської міської ради в «Лазурна Райдуга» смт. Кирилівка, Запорізької області з 08.2019 р. по 17.08.2019 р.
  5. Забезпечити медичний супровід дітей. Відповідальним за медичний супровід призначити Петренко Тетяну Сергіївну.
  6. Начальнику фінансово-бухгалтерського відділу Мирієвському І.В. провести оплату вартості путівок з Вишгородського міського бюджету на 2019 рік у відповідності до чинного законодавства.
  7. Контроль за виконання даного розпорядження покласти на заступника міського голови Іванова Т.С.

 

Міський голова                                                                                     О. Момот


Vitalik