ВИШГОРОД

Офіційний портал

Проекти рішень Вишгородської міської ради / Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам

Проекти рішень Вишгородської міської ради / Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам

Розглянувши проєкт землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність, враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії Вишгородської міської ради з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, наявність висновків відповідних органів і служб, відповідно до ст. ст. 12, 118, 121 Земельного кодексу України, п. 34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати у власність гр. АНОХІНУ Андрію Вікторовичу земельну ділянку площею 0,0100 га (кадастровий номер 3221810100:01:224:6020) для будівництва індивідуальних гаражів в межах м. Вишгород, вул. Межигірського Спаса, 91, ГБК «Автомобіліст», земельна ділянка під гаражним боксом №488-Б, Вишгородського району, Київської області, за умови дотримання земельного, містобудівного законодавства та виконання вимог, викладених у пунктах 3-7 даного рішення.
  2. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати у власність гр. ШКОЛЬНІЙ Марині Василівні земельну ділянку площею 0,0074 га (кадастровий номер 3221810100:01:224:6019) для будівництва індивідуальних гаражів в межах м. Вишгород, вул. Межигірського Спаса, 91, ГБК «Автомобіліст», земельна ділянка під гаражним боксом №437-а, Вишгородського району, Київської області, за умови дотримання земельного, містобудівного законодавства та виконання вимог, викладених у пунктах 3-7 даного рішення.
  3. Гр. Анохіну А.В. та гр. Школьній М.В.:

3.1. Виконувати обов’язки власника земельної ділянки відповідно до вимог статті 91 Земельного кодексу України.

3.2. Забезпечити вільний доступ для прокладання нових, реконструкції та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, що знаходяться в межах земельної ділянки.

3.3. Виконати вимоги, викладені у висновках ГУ Держгеокадастру у Миколаївській області №4679/82-18 від 03.07.2019 року, відділу містобудування, архітектури та житлово – комунального господарства Вишгородської райдержадміністрації №18-21/297 та №18-21/298 від 24.04.2019 року.

  1. Відділу у Вишгородському районі Головного управління Держгеокадастру у Київській області, органам Державної реєстрації здійснити контроль за виконання вимог п.11 Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 01 серпня 2006 р. №1045, щодо сплати відновної вартості зелених насаджень, розташованих на земельній ділянці, що відводиться у власність фізичним особам, зазначених у п.1-2 цього рішення, під час реєстрації права на земельну ділянку.
  2. Попередити власників земельних ділянок, що право приватної власності на землю може бути припинено у випадках,  передбачених статтями 140, 143 Земельного кодексу України.
  3. Відділу у Вишгородському районі Головного управління Держгеокадастру у Київській області внести відповідні зміни до земельно-кадастрової документації.
  4. Відповідальність за відповідність проєкту землеустрою, доданих до нього матеріалів, висновків ГУ Держгеокадастру у Миколаївській області та відділу містобудування, архітектури та житлово – комунального господарства Вишгородської райдержадміністрації, вимогам законодавства покласти на гр. Анохіна А.В., гр. Школьну М.В. та відповідну землевпорядну організацію, що здійснювала розробку проєкту землеустрою та його погодження.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Міський голова                                                                                     О. Момот


Vitalik