ВИШГОРОД

Офіційний портал

Проекти рішень Вишгородської міської ради / Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Худолію А.Ф.

Проекти рішень Вишгородської міської ради / Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Худолію А.Ф.

Розглянувши звернення гр. Худолія Анатолія Федоровича, інші подані документи, враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії Вишгородської міської ради з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, відповідно до ст. 12, 118, 121 Земельного кодексу України, п. 34 ст. 26, ст. 33 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл гр. ХУДОЛІЮ Анатолію Федоровичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) орієнтовною площею 0,0700 га, яка розташована в м. Вишгород, пров. Дніпровський, Вишгородського району, Київської області.
  2. Гр. Худолію А.Ф. укласти договір на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з землевпорядними організаціями, які мають відповідні ліцензії на їх виконання. Проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки погодити із відповідними органами в порядку передбаченому ст. 118, 123, 186 Земельного кодексу України. Відділу містобудування та архітектури Вишгородської районної державної адміністрації, територіальним органам Держгеокадастру та постійній комісії з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища виконати вимоги ст.118, ч. 4 ст. 123, ст.186-1 Земельного кодексу України. При розробці проєкту землевпорядній організації та громадянам отримати висновки органів та служб, здійснити обстеження та сплату відновної вартості зелених насаджень (за наявності). Суб’єктам господарювання, які будуть залучені для виконання землевпорядних робіт, виконати проєктні роботи відповідно до вимог ст.50 Закону України «Про землеустрій» із уточненням площі земельної ділянки з урахуванням діючої містобудівної та земельно-кадастрової документації.
  3. Взяти до відома, що розробка проєкту землеустрою щодо надання земельної ділянки не дає права на її використання до встановлення меж цієї ділянки в натурі (на місцевості), одержання документа, що посвідчує право на неї, та його державної реєстрації.
  4. Контроль за даним рішенням покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Міський голова                                                                                     О. Момот


Vitalik