ВИШГОРОД

Офіційний портал

Продовжуємо інформувати підприємців про допомогу на період карантину

Продовжуємо інформувати підприємців про допомогу на період карантину

Фахівці Вишгородської районної філії Київського обласного центру зайнятості активно проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу серед підприємців щодо умов надання коштів по частковому безробіттю на період карантину. Допомога по частковому безробіттю передбачена для виплати допомоги працівникам у разі втрати ними частини заробітної плати, а також фізичним особам-підприємцям, які є застрахованими особами, у разі втрати ними частини доходу внаслідок вимушеного скорочення чи зупинення діяльності у період карантину.

Нещодавно, на чолі із заступником директора філії Ольгою Куляєвою,  фахівці сектору взаємодії з роботодавцями відвідали торговельні майданчики, що розташовані на території ринку «Набережний», що розташований у місті Вишгород. Представники бізнесу отримали вичерпну інформацію про умови отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину, перелік документів, які потрібно подати до центру зайнятості, розмір фінансової допомоги тощо. Підприємцям вручені інформаційні матеріали та зразки документів, які стануть у нагоді при оформленні допомоги по частковому безробіттю.

Шановні підприємці, чекаємо на Вас у Вишгородській районній філії Київського обласного центру зайнятості за адресою: м. Вишгород, вул. Шолуденка, 6-А, де фахівці сектору взаємодії з роботодавцями нададуть методичну допомогу в оформленні документів для отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину.

Vitalik