ВИШГОРОД

Офіційний портал

Розпорядження міського голови №92 від 03 серпня 2020 року / Про створення комісії для проведення ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності Вишгородської міської ради

Розпорядження міського голови №92 від 03 серпня 2020 року / Про створення комісії для проведення ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності Вишгородської міської ради

Керуючись ст. 28, 29 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про бухгалтерський облік та фінансову звітність” від 16.07.99 р. № 996-XIV, відповідно до п. 1.9 Інструкції з інвентари­зації матеріальних цінностей, розрахунків та інших статей балансу бюджетних установ, затвердженої наказом Головного управління Державного казначейства України від 30.10.1998 р. № 90, у відповідності до п. 1.4.1 Плану проведення заходів державного фінансового контролю Північного офісу Держаудитслужби на II квартал 2020року щодо проведення ревізії міського бюджету та окремих питань фінансово-господарської діяльності Вишгородської міської ради за період з 01.04.2016 по 30.06.2020р. здійснити інвентаризацію грошових сум, цінних паперів, бланків суворої звітності, оборотних і необоротних активів, інших матеріальних і нематеріальних цінностей та розрахунків станом на _01.08._2020 року.

  1. 1. Для проведення інвентаризації утворити тимчасово діючу інвентаризаційну комісію у складі:

Голова комісії: Начальник фінансово-бухгалтерського відділу Мирієвський І. В.

Члени комісії:

спеціаліст I категорії Заєць Т.В.

спеціаліст I категорії Овчиннікова К. Ю.

  1. Провести інвентаризацію у присутності посадових осіб Північного офісу Держаудитслужби, в термін не пізніше ніж 10 робочих днів до завершення аудиту.
  2. Матеріали проведеної інвентаризації надати посадовим особам Північного офісу Держаудитслужби, в термін не пізніше ніж 5 робочих днів до завершення аудиту.
  3. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                                                 Момот О.В.


Vitalik