ВИШГОРОД

Офіційний портал

Розпорядження міського голови №96 від 12 серпня 2020 року / Про дозвіл на проведення зйомки некомерційного промо-ролика «Крапельки добра»

Розпорядження міського голови №96 від 12 серпня 2020 року / Про дозвіл на проведення зйомки некомерційного промо-ролика «Крапельки добра»

Розглянувши звернення громадян Шевченко А.І. та Ардельянова Ф.О., керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року №641 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів», п/п 20, п. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Надати дозвіл громадянам Шевченку А.І. та Ардельянову Ф.О. на проведення зйомок некомерційного промо-ролику «Крапельки добра» 17 серпня 2020 року з 0400 – 1300 год.  на набережній Київського водосховища.
  2. Громадянам Шевченку А.І. та Ардельянову Ф.О. під час проведення зйомок некомерційного промо-ролику «Крапельки добра» дотримуватись законодавства в сфері захисту об’єктів інфраструктури стратегічного призначення.
  3. Громадянам Шевченку А.І. та Ардельянову Ф.О. під час проведення зйомок некомерційного промо-ролику «Крапельки добра» дотримуватись рекомендацій Головного санітарного лікаря України щодо організації протиепідемічних заходів у період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).
  4. Повідомити Начальника Вишгородського відділу поліції Головного управління НП в Київській області Бежука Р.В. про проведення зйомок 17 серпня 2020 року на набережній Київського водосховища для забезпечення правопорядку.
  5. Повідомити головного лікаря Філії «Вишгородська станція екстреної медичної допомоги» Павленка В.П. про проведення зйомок 17 серпня 2020 року на набережній Київського водосховища для забезпечення готовності спеціальних медичних підрозділів.
  6. Зобов’язати громадян Шевченко А.І. та Ардельянова Ф.О. забезпечити прибирання території та вивіз сміття після проведення зйомок.
  7. Відповідальність за дотримання правопорядку та безпеку учасників зйомок покласти на громадян Шевченко А.І. та Ардельянова Ф.О. (контактний номер: (063) 076-68-74 Шевченко Антон).

 

Міський голова                                                                                     О. Момот


Vitalik