ВИШГОРОД

Офіційний портал

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з відбору суб’єкта оціночної діяльності у сфері оцінки земель

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з відбору суб’єкта оціночної діяльності у сфері оцінки земель

Конкурсною комісією з проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки земель, оголошується проведення конкурсу з відбору суб’єкта оціночної діяльності у сфері оцінки земель, що відбудеться у приміщенні Вишгородської міської ради за адресою: м. Вишгород, пл. Шевченка, 1, каб.63 А о 10.00 годині 07.09.2020 року.

Об’єктом експертної грошової оцінки є земельна ділянка несільськогосподарського призначення на землях житлової та громадської забудови (для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – 03.07), що підлягають продажу  й перебувають в оренді у МКП «Віта», а саме земельної ділянки кадастровий номер  3221810100:01:193:0153, площею 0,0323 га, що розташована за адресою: м. Вишгород, на розі пр. Мазепи та вул. Грушевського що розташована за адресою: м. Вишгород, на розі пр. Мазепи та вул. Грушевського  – договір оренди земельної ділянки від 22.06.2005 р.

Суб’єкти оціночної діяльності, які бажають взяти участь в оголошеному конкурсі, подають на розгляд Комісії такі документи:

– заяву на участь у конкурсі (згідно з додатком № 1 до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки земель, затвердженого рішенням виконавчого комітету № 352 від 16.11.2017 р.);

– інформацію про претендента (наявність документів, передбачених ст. 6 Закону України «Про оцінку земель», наявність оцінювачів з експертної грошової оцінки, які перебувають у трудових відносинах із претендентом і будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту, інформацію щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з експертної оцінки земельної ділянки);

– копію ліцензії та сертифікату на право здійснення оціночної діяльності;

– копію кваліфікаційного свідоцтва оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок;

– конкурсні пропозиції (подаються у запечатаному конверті);

Конкурсна пропозиція претендента має містити пропозиції щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт (у календарних днях).

Заяви з документами на участь в конкурсі подаються у строк до 16.00 години 21.08.2020 року (кожного робочого дня з 08.00 до 16.00 години, з врахуванням обідньої перерви 13.00-14.00) та реєструються канцелярією виконавчого комітету Вишгородської міської ради в загальному порядку.

Конкурсна документація подається у запечатаному конверті. На конверті необхідно зробити відмітку: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності».

Усі документи та копії документів посвідчуються підписом керівника суб’єкта оціночної діяльності та скріплюються печаткою (для юридичних осіб).

Додаткову інформацію щодо проведення конкурсу можна отримати у виконавчому комітеті Вишгородської міської ради за адресою: м. Вишгород, пл. Шевченка, 1, каб. 69 (тел. (04596) 22-957).

Vitalik