ВИШГОРОД

Офіційний портал

Надання адміністративних послуг Центром обслуговування платників Вишгородської ДПІ у жовтні 2020 року

Надання адміністративних послуг Центром обслуговування платників Вишгородської ДПІ у жовтні 2020 року

У зазначеному періоді видано 227  довідок про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.

Довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами Державної податкової служби України, отримали 68  платників.

Реєстрацію реєстраторів розрахункових операцій, книг обліку розрахункових операцій, розрахункових книжок в електронній формі здійснило 97 суб’єктів підприємницької діяльності.

Стати платником єдиного податку виявили бажання 91 суб’єкта підприємницької діяльності, 76 платників  отримали витяг з реєстру платників єдиного податку, також було здійснено  реєстрацію 49  книг обліку доходів та книг обліку доходів і витрат платників єдиного податку.

З Державного реєстру фізичних осіб-платників податків надано 132 довідок   про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Крім того, співробітники ЦОПу  Вишгородської ДПІ ГУ ДПС у Київській області надають в телефонному режимі консультації та роз’яснення з питань податкового законодавства (04596) 5-42-67.

Перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників можна переглянути на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

Також звертаємо увагу платників на переважне отримання послуг в онлайн – режимі використовуючи можливості сервісу «Електронний кабінет» https://cabinet.tax.gov.ua.

Вишгородська ДПІ

Vitalik