ВИШГОРОД

Офіційний портал

Розпорядження міського голови №70 від 27 травня 2021 року / Про удосконалення роботи відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва апарату виконавчого комітету Вишгородської міської ради

Розпорядження міського голови №70 від 27 травня 2021 року / Про удосконалення роботи відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва апарату виконавчого комітету Вишгородської міської ради

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності»,  «Порядком видачі  будівельного паспорта забудови земельної ділянки», затвердженим Наказом Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.07.2011р. № 103, «Положенням про відділ містобудування, архітектури та капітального будівництва», затвердженим рішенням виконавчого комітету Вишгородської  міської ради від 18.03.2021 р. № 124:

  1. Уповноважити виконуючого обов’язки начальника відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва апарату виконавчого комітету Вишгородської міської ради Дудар Інгу Миколаївну видавати за своїм підписом: розпорядження про затвердження містобудівних умов та обмежень, розпорядження про внесення змін до містобудівних умов та обмежень, розпорядження про скасування або зупинення дії містобудівних умов в разі отримання документів про скасування або зупинення дії містобудівних умов та обмежень. Підпис скріплюється печаткою виконавчого комітету Вишгородської міської ради.
  2. Ввести в дію з 27 травня 2021 року бланки розпоряджень для відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва апарату виконавчого комітету Вишгородської міської ради (дивись додаток 1).
  3. Уповноважити виконуючого обов’язки начальника відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва апарату виконавчого комітету Вишгородської міської ради Дудар Інгу Миколаївну видавати за своїм підписом: будівельні паспорти забудови земельної ділянки. Підпис скріплюється печаткою виконавчого комітету Вишгородської міської ради.
  4. Контроль за виконання цього розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                                       Олексій МОМОТ


Vitalik