ВИШГОРОД

Офіційний портал

Розпорядження міського голови №71 від 2 червня 2021 року / Про дозвіл на проведення Мотоциклетного тест драйву «Трак Тур»

Розпорядження міського голови №71 від 2 червня 2021 року / Про дозвіл на проведення Мотоциклетного тест драйву «Трак Тур»

Керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

  1. Надати ГО «Супербайк.юа» дозвіл на проведення мотоциклетного тест драйву «Трак Тур» 12.06.2021 року, з 09:00 год. до 19:00 год. (монтаж з 00:00 год до 07:00 год., демонтаж з 19:30 год. до 23:00год) на Набережній Київського водосховища (Контрольована зона Київської ГЕС).
  2. Директору Комунального підприємства Вишгородської міської ради Київської області «Вишегір» Мозговому С.В. сприяти проведенню мотоциклетного тест драйву «Трак Тур» у м.Вишгород 12.06.2021 року. ГО «Супербайу.юа» укласти договір з КП «Вишегір» Вишгородської міської ради про участь у витратах на благоустрій міста Вишгород.
  3. ГО «Супербайк.юа» під час проведення мотоциклетного тест драйву «Трак Тур» дотримуватись законодавств в сфері захисту об’єктів інфраструктури стратегічного призначення.
  4. Повідомити Начальника Вишгородського відділу поліції Головного управління Національної поліції України у Київській області про проведення мотоциклетного тест драйву «Трак Тур» 12.06.2021 року та Набережній Київського водосховища (Контрольована зона Київської ГЕС) для забезпечення правопорядку.
  5. Повідомити головного лікаря Філія Комунального закладу Київської обласної ради «Київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» «Вишгородська станція екстреної медичної допомоги» Павленка В.В. про проведення мотоциклетного тест драйву «Трак Тур» 12.06.2021 року на Набережній Київського водосховища (Контрольована зона Київської ГЕС) для забезпечення готовності спеціальних медичних підрозділів.
  6. Зобов’язати ГО «Супербайк.юа» забезпечити прибирання території та вивіз сміття після проведення забігів.
  7. Відповідальність за дотримання правопорядку, безпеку учасників та карантинних норм покласти на уповноважену ГО «Супербайк.юа» Александрову Дарію Володимирівну (контактний номер: 068-239-45-25).
  8. Контроль за виконання розпорядження покласти на секретаря Вишгородської міської ради Мельник М.Г.

 

Міський голова                                                                       Олексій МОМОТ


Vitalik