ВИШГОРОД

Офіційний портал

Розпорядження міського голови №73 від 3 червня 2021 року / Про проведення Відкритого чемпіонату України з триатлону на олімпійській дистанції

Розпорядження міського голови №73 від 3 червня 2021 року / Про проведення Відкритого чемпіонату України з триатлону на олімпійській дистанції

     Розглянувши звернення Федерації триатлону України, з метою пропаганди здорового способу життя та організації змістовного дозвілля, відродження та популяризації  масового заняття фізкультурою та спортом в регіоні, керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Сприяти проведенню Відкритого  чемпіонату України з триатлону на олімпійській дистанції 26 червня 2021 року в акваторії Київського водосховища, на Набережній Київського водосховища.
  2. Доручити директору КП «Благоустрій-Вишгород» Вишгородської міської ради Пільгуну В.С. вжити додаткові заходи по приведенню в належний санітарний стан місця проведення змагань, організувати прибирання та вивіз сміття після завершення змагань.
  3. Директору Комунального підприємства Вишгородської міської ради Київської області «Вишегір» Мозговому С.В. сприяти проведенню Відкритого  чемпіонату України з триатлону на олімпійській дистанції 26 червня 2021 року.
  4. Повідомити місцеві ЗМІ щодо проведення заходів.
  5. Повідомити начальника Вишгородського відділу поліції Головного управління НП в Київській області Бежука Р.М. про проведення Відкритого  чемпіонату України з триатлону на олімпійській дистанції з 26 червня 2021 року в акваторії та на Набережній Київського водосховища для забезпечення правопорядку.
  6. Обмежити рух транспорту 26 червня 2021 року по Набережній Київського водосховища, вул. Набережна, Шолуденка, Ватутіна, Межигірського Спасу. Повідомити начальника Вишгородського відділу поліції Головного управління НП в Київській області Бежука Р.М. для забезпечення правопорядку на проїзній частині.
  7. Повідомити головного лікаря Філія Комунального закладу Київської обласної ради «Київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» «Вишгородська станція екстреної медичної допомоги» Павленка В.В. про проведення Відкритого  чемпіонату України з триатлону на олімпійській дистанції 26 червня 2021 року для забезпечення готовності спеціальних медичних підрозділів.
  8. Начальнику відділу бухгалтерського обліку, фінансового та господарсько-організаційного забезпечення Мирієвському І.В. здійснити оплату заходів відповідно до чинного законодавства.
  9. Відповідальність за дотримання правопорядку, безпеку учасників та карантинних норм покласти на віце президента федерації триатлону України Юлію Ястребову (контактний номер: 098-178-87-07).
  10. Контроль за виконання розпорядження покласти на секретаря Вишгородської міської ради Мельник М.Г.

 

Міський голова                                                                       Олексій МОМОТ


Vitalik