ВИШГОРОД

Офіційний портал

Про орендну плату за землю на території Вишгородської міської ради

Про орендну плату за землю на території Вишгородської міської ради

     Розглянувши пропозиції виконавчого комітету, щодо створення умов для ефективної реалізації повноважень місцевого самоврядування територіальної громади міста в галузі земельних відносин, керуючись ст. ст. 26, 28, 33, 60 Закону України Про місцеве самоврядування в Україні”, Земельним Кодексом України, Податковим кодексом України (зі змінами), Бюджетним кодексом України (зі змінами), Законом України “Про оренду землі”, Вишгородська міська рада вирішила:  

  1. Затвердити Положення про оренду земельних ділянок на території Вишгородської міської ради та порядок розрахунку орендної плати за земельні ділянки (Додаток 1 до цього рішення) із додатками.
  2. Визнати таким, що втратило чинність рішення Вишгородської міської ради від 14 липня 2020 року № 65/3 «Про орендну плату за землю в м. Вишгороді».
  3. Це рішення набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення.
  4. Апарату виконавчого комітету Вишгородської міської ради направити копію цього рішення ГУ ДПС у Київській області.
  5. Апарату Виконавчого комітету Вишгородської міської ради забезпечити оприлюднення цього рішення в засобах масової інформації та на офіційному сайті Вишгородської міської ради http://www.vyshgorod-mrada.gov.ua/.
  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища і на постійну комісію з питань планування та формування бюджету.

 

Міський голова                                                                       Олексій МОМОТ


Vitalik