ВИШГОРОД

Офіційний портал

Розпорядження міського голови №88 від 1 липня 2021 року / Про скликання чергової ІX сесії Вишгородської міської ради VIІІ скликання

Розпорядження міського голови №88 від 1 липня 2021 року / Про скликання чергової ІX сесії Вишгородської міської ради VIІІ скликання

Керуючись ч. 4, ч. 10 ст. 46, ст. 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», скликати ІX сесію Вишгородської міської ради VІІІ скликання:

  1. Призначити пленарне засідання на 13 липня 2021 року о 1000 у залі засідань адмінбудинку, пл. Шевченка, 1 з наступним порядком денним:

 

  1. Про затвердження Програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2021-2026 роки.
  2. Про внесення змін до додатку 36 Рішення Вишгородської міської ради від 29.12.2020 №4/1 «Про затвердження міських програм розвитку на 2021 рік» (Програма забезпечення тимчасовим житлом внутрішньо переміщених осіб на 2021 рік).
  3. Щодо схвалення тарифів на платні медичні послуги.
  4. Про внесення змін до рішення Вишгородської міської ради від 29.12.2020 р. № 4/2  «Про бюджет Вишгородської міської територіальної громади на 2021 рік» (з наступними змінами) та додатків  1,3,5, 6,7  до нього.
  5. Про внесення змін до рішення Вишгородської міської ради від 11 лютого 2021 року № 6/15 (Управління соцзахисту населення).
  6. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу освіти, типових контрактів з керівниками закладів освіти.
  7. Про прийняття у комунальну власність спортивних майданчиків (стадіону) на території СШ «Сузір’я» від департаменту регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації.
  8. Про продовження терміну дії Контракту з директором Вишгородської спеціалізованої школи «Сузір’я» Вишгородської міської ради Горготою О.Б.
  9. Про заключення Контракту з директором Вишгородського міського центру художньо-естетичної творчості учнівської молоді «Джерело» Кисіль Н.М.
  10. Про затвердження Детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель автомийки, станції технічного обслуговування автомобілів з торгово-офісними приміщеннями та шиномонтажу по вул. Лісова, с. Хотянівка Вишгородського району Київської області.
  11. Про затвердження “Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в селі Хотянівка Вишгородської міської ради Вишгородського району Київської області”.
  12. Про затвердження Детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в селі Хотянівка, вул. Валова Вишгородського району Київської області.
  13. Про затвердження Детального плану території для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд на території Вишгородської міської ради Вишгородського району Київської області в межах населеного пункту с. Осещина.
  14. Про затвердження Детального плану території земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах с. Осещина, вул. Шевченка Хотянівської сільської ради Вишгородського району Київської області.
  15. Про затвердження Детального плану території земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах с. Осещина, Хотянівської сільської ради Вишгородського району Київської області.
  16. Про затвердження Детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, розташованих на території Хотянівської сільської ради Вишгородського району Київської області в межах населених пунктів с. Хотянівка та с. Осещина.
  17. Про надання дозволу на розробку містобудівної документації Детальні плани території земельних ділянок в с. Хотянівка Вишгородського району Київської області.
  18. Про затвердження нормативної грошової оцінки земель м. Вишгород Вишгородської міської ради.
  19. Про затвердження нормативної грошової оцінки земель с. Хотянівка Вишгородської міської ради.
  20. Про затвердження нормативної грошової оцінки земель лісогосподарського призначення (виділ 3, 9 квартал 914 Хотянівського лісництва).
  21. Про затвердження нормативної грошової оцінки земель лісогосподарського призначення (виділ 7,10 квартал 914 Хотянівського лісництва).
  22. Про затвердження нормативної грошової оцінки земель лісогосподарського призначення (виділ 3,4,5 квартал 914 Хотянівського лісництва).
  23. Про затвердження нормативної грошової оцінки земель лісогосподарського призначення (виділ 2 квартал 891 Хотянівського лісництва).
  24. Про затвердження нормативної грошової оцінки земель лісогосподарського призначення (виділ 8 квартал 915 Хотянівського лісництва). (гр. Дмитруль Л.О.)
  25. Про затвердження нормативної грошової оцінки земель лісогосподарського призначення (виділ 8 квартал 915 Хотянівського лісництва). (гр. Грібенніков Д.Ю.)
  26. Про затвердження нормативної грошової оцінки земельної ділянки для сінокосіння (гр. Пилюгіна О.В.)
  27. Про затвердження нормативної грошової оцінки земельної ділянки для сінокосіння (гр. Стаховський А.Е.)
  28. Про затвердження нормативної грошової оцінки земельної ділянки для сінокосіння (гр. Сердюк В.А.)
  29. Про затвердження нормативної грошової оцінки земельної ділянки для сінокосіння (гр. Леонтьєва М.В.)
  30. Про затвердження документації із землеустрою щодо інвентаризації земель, що перебувають у власності Вишгородської міської територіальної громади в особі Вишгородської міської ради (ВИШГОРОДМІСЬКРЕКОНСТРУКЦІЯ – 1).
  31. Про передачу земельної ділянки комунальної власності Вишгородської об’єднаної територіальної громади (в особі Вишгородської міської ради) до земель державної власності (СЗРУ).
  32. Про продовження (поновлення) дії договору оренди ТОВ «ДЕЛЬТА ВЕСТ ОЙЛ ГРУП».
  33. Про затвердження документації із землеустрою щодо інвентаризації земель Вишгородської міської ради (0,0218 га)
  34. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Антіпову І.О.
  35. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам (Артем’єв Ю.В., Валуєв В.С.)
  36. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бондаренку В.А.
  37. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам (Воропай Д.А., Лебеда Л.М.)
  38. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Глущенку О.П.
  39. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Губанову М.Д.
  40. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Качкану С.І.
  41. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Колосовій А.С.
  42. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Красовській А.В.
  43. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ТОВ «КАЗКОВЕ БАЛІ».
  44. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «КОМПАНІЯ ГРАНАС».
  45. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Литвину С.А.
  46. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам (Ломаченко Т.М., Якименко С.П.)
  47. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тесленку Р.А.
  48. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тітовій А.П.
  49. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється ТОВ «Цербер».
  50. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється ТОВ «РІТЕЙЛ 888».
  51. Про затвердження проєкту із землеустрою ПрАТ «ДТЕК Київські Регіональні Електромережі» (вул. Набережна).
  52. Про затвердження проєкту із землеустрою ПрАТ «ДТЕК Київські Регіональні Електромережі» (вул. Кургузова).
  53. Про затвердження проєкту із землеустрою МКП «Експрес-Сервіс».
  54. Про затвердження проєкту із землеустрою гр. Дончуку Б.В.
  55. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється КП «Координаційний центр з будівництва та земельних питань Вишгородської міської ради».
  56. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється гр. Колодія В.М.
  57. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється гр. Харченко А.А.
  58. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється гр. Хижняк С.С.
  59. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам (Боднаренко О.П., Уховська Г.П.)
  60. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам (Бондару О.Ю., Свертоці Н.І., Смолінській В.М.)
  61. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ведринському П.С.
  62. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гринюку Є.В.
  63. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дабіжі П.Г.
  64. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам (Данилову А.Є, Сліпусі О.М, Анташкевич І.А, Лісовіну О.В, Китченко В.О, Карякіній О.О, Сергійчуку Ю.К.)
  65. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ковальовій Л.М.
  66. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Колодій Н.В.
  67. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мошковській Л.С.
  68. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пироженку А.Я.
  69. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Обрізан Н.І.
  70. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рогульчику О.М.
  71. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Самарі М.С.
  72. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сіренку М.В.
  73. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тимченко Л.І.
  74. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чумаченку О.А.

 

  1. Рекомендувати головам постійних комісій Вишгородської міської ради скликати засідання постійних комісій для вивчення, попереднього розгляду питань порядку денного та надання висновків по них.

 

Міський голова                                                                       Олексій МОМОТ


Vitalik