ВИШГОРОД

Офіційний портал

Розпорядження міського голови №102 від 22 липня 2021 року / Про надання дозволу на зйомку фільму

Розпорядження міського голови №102 від 22 липня 2021 року / Про надання дозволу на зйомку фільму

Розглянувши звернення  ТОВ «САРКЕ СТУДІО», керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Надати знімальній групі ТОВ «САРКЕ СТУДІО» дозвіл на зйомку фільму та посадку і прольоти в межах міста Вишгород повітряного судна Bell 407 державний та реєстраційний знаки UR CLМ, експлуатант ТОВ Авіакомпанія Промінтерсервіс, на Набережній Київського водосховища 26 липня  2021 року з 09:00 до 22:00,  за умови погодження Укравіаруху.
  2. Під час проведення зйомки ТОВ «САРКЕ СТУДІО» зобов’язані дотримуватись законодавства в сфері захисту об’єктів інфраструктури.                
  3. Зобов’язати знімальну групу ТОВ «САРКЕ СТУДІО» під час проведення зйомки забезпечити обмеження доступу до місця проведення зйомки сторонніх осіб.
  4. Забезпечити прибирання території та вивіз сміття після проведення зйомки.
  5. Директору Комунального підприємства Вишгородської міської ради Київської області

«Вишегір» Мозговому С.В. сприяти проведенню зйомки фільму ТОВ «САРКЕ СТУДІО»  у місті Вишгород 26 липня 2021 року. ТОВ «САРКЕ СТУДІО» укласти договір з КП «Вишегір» Вишгородської міської ради про участь у витратах на благоустрій міста Вишгород.       

  1. Повідомити начальника Вишгородського відділу поліції Головного управління НП в Київській області Бежука Р.В. про проведення зйомок ТОВ «САРКЕ СТУДІО» 26 липня  2021 року на Набережній Київського водосховища для забезпечення правопорядку.
  2. Відповідальність за дотримання правопорядку, безпеку учасників та дотримання карантинних норм під час зйомки покласти на ТОВ «САРКЕ СТУДІО» (контактна особа: Алла Бєлая 067-242-15-37).
  3. Контроль за виконання розпорядження покласти на секретаря Вишгородської міської ради Мельник М.Г.

Міський голова                                                                       Олексій МОМОТ


Vitalik