ВИШГОРОД

Офіційний портал

Розпорядження міського голови №163 від 15 грудня 2021 року / Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування виконавчого комітету Вишгородської міської ради

Розпорядження міського голови №163 від 15 грудня 2021 року / Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування виконавчого комітету Вишгородської міської ради

     Відповідно до пункту 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 року № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», наказу Головного управління державної служби України «Про затвердження Загального порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців», від 08.07.2011 р. № 164, «Типових професійно-кваліфікаційних характеристик посадових осіб місцевого самоврядування», затверджених наказом Національного агентства України з питань державної служби від 07.11.2019 р. № 203-19, «Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування Вишгородської міської ради», затвердженого рішенням виконавчого комітету Вишгородської міської ради від 17.12.2020 р. № 380 зі змінами, згідно структури та штатного розпису апарату виконавчого комітету Вишгородської міської ради, з метою об’єктивної оцінки знань і здібностей кандидатів на заміщення вакантної посади й дотримання вимог чинного законодавства при прийнятті на службу в органи місцевого самоврядування:

  1. Оголосити конкурс на заміщення вакантної посади адміністратора Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Вишгородської міської ради.
  2. Затвердити вимоги до кандидатів на заміщення вакантної посади адміністратора Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Вишгородської міської ради (Додаток 1).
  3. Конкурсній комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади розробити перелік питань на перевірку знання претендентами Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», «Про адміністративні послуги», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень посадових осіб місцевого самоврядування.
  4. Повідомлення про оголошення конкурсу (Додаток 2) оприлюднити на офіційному веб-сайті Вишгородської міської ради.
  5. Секретарю конкурсної комісії Мельник М.Г. забезпечити прийом документів від претендентів на заміщення вакантної посади адміністратора Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Вишгородської міської ради протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення на офіційному веб-сайті Вишгородської міської ради повідомлення про оголошення конкурсу.
  6. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                                       Олексій МОМОТ


Vitalik