ВИШГОРОД

Офіційний портал

АМУ закликає підтримати проєкт «Я з тобою»

АМУ закликає підтримати проєкт «Я з тобою»

     Компанія «The Hands Production» з метою привернути увагу світу до потреб українських дітей, які постраждали від повномасштабної війни рф проти України, ініціювала проєкт «Я з тобою».
     Для збору коштів створюється мультижанрове шоу за участі всесвітньо відомих українських виконавців, яке транслюватиметься онлайн та на телеканалах по всьому світу. Під час  його трансляції діятиме проста і зрозуміла система донатів: кожен глядач матиме змогу внести кошти на підтримку українських дітей.
     Усі зібрані  кошти будуть спрямовані на:
  • закупівлю ліків та медичного обладнання для дитячих лікарень, надання допомоги хворим дітям та дітям, які отримали поранення на війні;
  • задоволення гуманітарних потреб дітей із дитячих будинків та шкіл-інтернатів, які базуються в регіонах, які найбільше постраждали від війни (Харківська, Київська, Донецька, Запорізька, Луганська області);
  • фінансування літніх розважально-оздоровчих заходів для українських дітей, які постраждали від війни.
     На українських каналах (СТБ, ТРК Україна, Новий канал, Суспільне. Культура) запис шоу транслюватиметься 1 червня 2022 року у Всесвітній день захисту дітей.
     АМУ закликає громади надати партнерську підтримку проєкту «Я з тобою»!
     Для телеканалів та онлайн-платформ: проект буде знятий в Україні та наданий медіа-партнерам у формі «під ключ» (повністю змонтований, відредагований і надісланий вам заздалегідь).
     На оглядових майданчиках, на міських площах, в кінотеатрах, театрах, торгових центрах партнерам необхідно організувати:
1. екран, світлодіодний або проекційний
2. стабільний високошвидкісний Інтернет (якщо ведете трансляцію через онлайн-платформу)
3. якісне звукове обладнання.
Vitalik