ВИШГОРОД

Офіційний портал

Розпорядження міського голови №50 від 2 червня 2022 року / Про виключення з числа осіб, які можуть вчиняти дії від імені Вишгородської міської ради та її виконавчого комітету

Розпорядження міського голови №50 від 2 червня 2022 року / Про виключення з числа осіб, які можуть вчиняти дії від імені Вишгородської міської ради та її виконавчого комітету

     У зв’язку з кадровими змінами в апараті виконавчого комітету Вишгородської міської ради, враховуючи розпорядження міського голови від 28.04.2022 № 108 «Про звільнення з посади», керуючись п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Внести зміни до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань стосовно відомостей про юридичну особу – Вишгородську міську раду Київської області у частині осіб, які можуть вчиняти дії від імені Вишгородської міської ради (ЄДРПОУ 04054866) та її виконавчого комітету в судах, правоохоронних та інших державних органах України без окремого доручення керівника, у тому числі з правом подання, відмови, зміни, відкликання позову, повної або часткової відмови від позовних вимог, визнання позову, зміни предмета або підстави позову, збільшення або зменшення позовних вимог, укладення мирової угоди, подання, відкликання, відмови від апеляційних, касаційних скарг, посвідчення копій документів, що підтверджують повноваження, виключивши з переліку вказаних осіб Волошин Михайла Васильовича (РНОКПП ****).
  2. Начальнику відділу юридично-правової роботи апарату виконавчого комітету Вишгородської міської ради Карпенко О. забезпечити реєстрацію внесення відповідних змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
  3. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                                       Олексій МОМОТ


Vitalik