ВИШГОРОД

Офіційний портал

Розпорядження міського голови №60 від 5 липня 2022 року / Про створення тимчасової комісії з визначення зон, обєктів підвищеної небезпеки на території Вишгородської міської територіальної громади

Розпорядження міського голови №60 від 5 липня 2022 року / Про створення тимчасової комісії з визначення зон, обєктів підвищеної небезпеки на території Вишгородської міської територіальної громади

     Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання листа Державної служби України з надзвичайних ситуацій від 17.06. 2022 № 03-2081/162-2 про здійснення заходів цивільного захисту, рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Вишгородської міської територальної громади від 29.06.2022 № 10:

  1. Створити тимчасову комісію з визначення зон (територій), обєктів підвищеної небезпеки на території Вишгородської міської територіальної громади (далі – Комісія) у складі:

Голова комісії:

ІВАНОВ Трохим Сергійович- помічник-консультант Вишгородського міського голови;

Члени комісії:

КОЖАНОВ Костянтин Станіславович – начальник відділу комунального майна Вишгородської міської ради;

ПЛАСТУН Єгор В’ячеславович – спеціаліст ІІ категорії відділу юридично-правової роботи апарату виконавчого комітету Вишгородської міської ради;

ГЛАДИШЕНКО Олександр Сергійович – поліцейський офіцер громади Вишгородської міської територіальної громади;

ПАХОМЕНКО Олександр Анатолійович – головний фахівець відділу організації заходів цивільного захисту Вишгородського РУ ГУ ДСНС України у Київській області.

  1. Комісії визначити на території Вишгородської міської територіальної громади:

– зони (території) з підвищеною небезпекою перебування для населення;

– зони (території) з відносно безпечним перебуванням (наявність вибухонебезпечних предметів);

– об’єкти підвищеної небезпеки та інших чинників техногенної небезпеки;

–  зруйновані (аварійні) об’єкти критичної інфраструктури;

– загрози хімічної та радіаційної небезпеки, тощо.

  1. Комісії за результатами роботи сформувати відповідні переліки та подати на затвердження голові постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Вишгородської міської територіальної громади.
  2. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади.

 

Міський голова                                                                       Олексій МОМОТ


Vitalik