ВИШГОРОД

Офіційний портал

Розпорядження міського голови №65 від 18 липня 2022 року / Про скликання чергової ХХІІ сесії Вишгородської міської ради VIІІ скликання

Розпорядження міського голови №65 від 18 липня 2022 року / Про скликання чергової ХХІІ сесії Вишгородської міської ради VIІІ скликання

     Керуючись ч. 4, ч. 10 ст. 46, ст. 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», скликати XХІІ сесію Вишгородської міської ради VІІІ скликання:

  1. Призначити пленарне засідання 28 липня 2022 року о 1000 у залі засідань адмінбудинку, пл. Шевченка, 1 з наступним порядком денним:

 

  1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Вишгородської міської територіальної громади за І півріччя 2022 року.
  2. Про внесення змін до Рішення Вишгородської міської ради від 16.12.2021 № 15/13 «Про затвердження міських Програм».
  3. Про внесення змін до рішення Вишгородської міської ради від 24.12.2021 р. № 16/2 «Про бюджет Вишгородської міської територіальної  громади на 2022 рік»  та додатків  1, 2, 3, 5, 6, 7 до нього.
  4. Про внесення змін до структури Вишгородської міської ради VІІІ скликання та її виконавчих органів.
  5. Про затвердження Положень про структурні підрозділи Вишгородської міської ради VІІІ скликання.
  6. Про внесення змін до рішення Вишгородської міської ради від 06.08.2021 № 10/4 (ТЕБ та НС)
  7. Про внесення змін до рішення Вишгородської міської ради від 24.12.2021 року № 16/6 (зі змінами) (ПОЛОЖЕННЯ про уповноважену особу (осіб) Вишгородської міської ради).
  8. Про скасування рішення виконавчого комітету Вишгородської міської ради від 16 червня 2022 р. № 94 «Про виключення з числа службових житлових приміщень».
  9. Про ініціативу щодо безоплатної передачі об’єкта права державної власності у комунальну власність Вишгородської міської територіальної громади в особі Вишгородської міської ради.
  10. Про передачу майна комунальної власності Вишгородської міської територіальної громади (БК «Енергетик»).
  11. Про передачу основних засобів.
  12. Про припинення Комунального підприємства «Вишгородська міська аптека» Вишгородської міської ради шляхом ліквідації.
  13. Про внесення змін до рішення міської ради від 30.06.2022р. № 18/40 «Про нарахування орендної плати за майно, що належить до комунальної власності Вишгородської міської територіальної громади у період воєнного стану».
  14. Про надання згоди комунальному некомерційному підприємству «Вишгородська центральна районна лікарня» Вишгородської міської ради на списання з обліку основних засобів.
  15. Про затвердження Детального плану території ділянки в межах с. Хотянівка Вишгородської міської територіальної громади  Вишгородського району Київської області.
  16. Про надання дозволу на розробку містобудівної документації Детальні плани території в межах Вишгородської міської територіальної громади.
  17. Про затвердження нормативної грошової оцінки земельної ділянки для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг.
  18. Про продовження (поновлення) дії договору оренди ФОП Харченко О.І.
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі в оренду ТОВ «КАЗКОВЕ БАЛІ».
  20. Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Рожкову Р. В.
  21. Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Тімофєєвій Н.М.

 

  1. Рекомендувати головам постійних комісій Вишгородської міської ради скликати засідання постійних комісій для вивчення, попереднього розгляду питань порядку денного та надання висновків по них.

 

Міський голова                                                                       Олексій МОМОТ


Vitalik