ВИШГОРОД

Офіційний портал

Розпорядження міського голови №105 від 24 жовтня 2022 року / Про скликання чергової ХХV сесії Вишгородської міської ради VIІІ скликання

Розпорядження міського голови №105 від 24 жовтня 2022 року / Про скликання чергової ХХV сесії Вишгородської міської ради VIІІ скликання

     Керуючись ч. 4, ч. 10 ст. 46, ст. 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», скликати XХV сесію Вишгородської міської ради VІІІ скликання:

  1. Призначити пленарне засідання 3 листопада 2022 року о 1000 у залі засідань адмінбудинку, пл. Шевченка, 1 з наступним порядком денним:

 

  1. Про внесення змін до Рішення Вишгородської міської ради від 16.12.2021 № 15/13 «Про затвердження міських Програм».
  2. Про внесення змін до рішення Вишгородської міської ради від 24.12.2021 р. № 16/2 «Про бюджет Вишгородської міської територіальної громади на 2022 рік» та додатків 1, 2, 3, 5, 6, 7 до нього.
  3. Про поповнення статутного капіталу Вишгородського МКП «Водоканал».
  4. Про внесення змін до рішення Вишгородської міської ради від 06.08.2021 № 10/4.
  5. Про затвердження Цільової програми захисту населення і територій Вишгородської міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2022-2025 роки.
  6. Про оплату за оренду майна.
  7. Про передачу майна з балансу Комунального підприємства «Вишгородська міська аптека» Вишгородської міської ради на баланс Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Вишгородської міської ради.
  8. Про передачу майна з балансу Вишгородської міської ради на баланс Комунального підприємства «Управління з розвитку фізичної культури та спорту Вишгородської міської ради».
  9. Про затвердження Детального плану території ділянки в межах с. Хотянівка  Вишгородської міської територіальної громади  Вишгородського району Київської області.
  10. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Антіпову І.О.
  11. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Василенку А.А.
  12. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Левкович Ж.А.
  13. Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Заматову Р.В.
  14. Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Рожкова Р.В. (3243)
  15. Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Рожкова Р.В. (16794)
  16. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється гр. Зайченка А.М.
  17. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється гр. Шевченко В.Б.
  18. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування ЖБК «МОЛОДІЖНИЙ».

 

  1. Рекомендувати головам постійних комісій Вишгородської міської ради скликати засідання постійних комісій для вивчення, попереднього розгляду питань порядку денного та надання висновків по них.

 

Т.в.о. міського голови                                                      Марина МЕЛЬНИК


Vitalik