ВИШГОРОД

Офіційний портал

НЕ ІНФОРМУЙТЕ СУПРОТИВНИКА ПРО НАШІ ПОЗИЦІЇ ТА ОБОРОНУ!!!

НЕ ІНФОРМУЙТЕ СУПРОТИВНИКА ПРО НАШІ ПОЗИЦІЇ ТА ОБОРОНУ!!!

НЕ ІНФОРМУЙТЕ СУПРОТИВНИКА ПРО НАШІ ПОЗИЦІЇ ТА ОБОРОНУ!!!

❗ До завершення повітряної небезпеки утримайтеся від повідомлень як про здобутки української ППО, так і про ураження, що завдав ворог. Така інформація впливає на планування подальших повітряних атак із боку рф.

❗ Утримуйтеся від комунікації до виходу офіційної позиції на ресурсах Київської ОВА або начальника Київської ОВА.

❗ Не викладайте фото- та відеоматеріали, що показують роботу української системи ППО, відео з ракетами, що летять, або моменти влучання снарядів.

❗ Не називайте точне місце ураження (включно з населеним пунктом), оскільки таким чином ворог намагається виявити місцезнаходження ППО.

❗ Для об’єктів цивільної інфраструктури дотримуйтеся правила 3 годин. Тобто, навіть після відбою повітряної тривоги оприлюднювати результати ураження цивільної інфраструктури можна тільки через 3 години після влучання.

❗ Краще зайвий раз змовчати, ніж дати інформацію противнику, що полегшить влучність ударів по мирних населених пунктах. Тому не треба давати фото та відео обстрілу будь-яких об’єктів населених пунктів.

❗ Ні в якому разі не можна давати неперевірену інформацію про потерпілих чи загиблих.

❗ Навіть після завершення тривоги не можна знімати в прямому ефірі з місця подій, не показуйте рівень пошкоджень об’єктів критичної інфраструктури – це може привести до повторних ударів ворога.

❗ У своїх повідомленнях використовуйте заклик до місцевого населення не робити фото – та відеофіксацію і ні в якому разі не викладати ці кадри в соцмережах та ЗМІ, адже це коригування вогню для ворога.

Vitalik