ВИШГОРОД

Офіційний портал

Розпорядження міського голови №124 від 5 грудня 2022 року / Про внесення змін до розпорядження № 106 від 01.11.2022 «Про створення комісії з обстеження пошкоджених об’єктів, будівель і споруд внаслідок проведення бойових дій та у з в’язку з надзвичайною ситуацією військового характеру»

Розпорядження міського голови №124 від 5 грудня 2022 року / Про внесення змін до розпорядження № 106 від 01.11.2022 «Про створення комісії з обстеження пошкоджених об’єктів, будівель і споруд внаслідок проведення бойових дій та у з в’язку з надзвичайною ситуацією військового характеру»

     Відповідно до п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 19.04.2022 № 473 «Про затвердження Порядку виконання невідкладних робіт щодо ліквідації наслідків збройної агресії Російської Федерації, пов’язаних із пошкодженням будівель та споруд»:

  1. Внести зміни до пункту 1 розпорядження № 106 від 01.11.2022 «Про створення комісії з обстеження пошкоджених об’єктів, будівель і споруд внаслідок проведення бойових дій та у з в’язку з надзвичайною ситуацією військового характеру», виклавши в наступній редакції:

«Створити комісію з обстеження пошкоджених об’єктів, будівель і споруд внаслідок проведення бойових дій та у зв’язку з надзвичайною ситуацією військового характеру на території Вишгородської міської територіальної громади (далі – Комісія) у складі:

Ростислав КИРИЧЕНКО – перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голова Комісії;

Олександр ЙОВА – спеціаліст І категорії сектору з питань цивільного захисту, надзвичайних ситуацій та цифрового розвитку Вишгородської міської ради, секретар Комісії, секретар Комісії;

Члени Комісії:

Віталій САРДАК – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради;

Антоніна ЧЕРНЯКІНА – завідувач сектору з питань цивільного захисту, надзвичайних ситуацій та цифрового розвитку Вишгородської міської ради;

Володимир ЩЕРБИНА – завідувач сектору мобілізаційної та оборонної роботи Вишгородської міської ради;

Алла ЛЄБЄДЄВА – начальник відділу ЖКГ, транспорту та благоустрою Вишгородської міської ради;

Костянтин КОЖАНОВ – директор Фонду комунального майна Вишгородської міської ради;

Андрій МАРЦЕВОЙ – начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю Вишгородської міської ради;

Анжеліка НОВОСЕЛЕЦЬКА– начальник відділу з питань економіки, інвестицій, торгівлі, реклами та підприємництва Вишгородської міської ради;

Олександр ПАХОМЕНКО – головний фахівець відділу організації заходів цивільного захисту Вишгородського РУ ГУ ДСНС України у Київській області (за згодою).

Юлія СИДОРОВА – головний спеціаліст сектору з питань цивільного захисту, надзвичайних ситуацій та цифрового розвитку Вишгородської міської ради;

Роман ШИХАЛЬОВ – головний спеціаліст відділу з питань торгівлі, реклами та підприємництва Вишгородської міської ради;

Максим БОЙКО – староста сіл Хотянівка та Осещина;

Євгеній ПОДШИВАЛКІН – спеціаліст І категорії відділу державного архітектурно-будівельного контролю Вишгородської міської ради.

До роботи Комісії залучається депутат Вишгородської міської ради VIII скликання відповідно до меж територіальних округів.».

  1. Комісії з дотриманням заходів безпеки та черговості забезпечити обстеження пошкоджених об’єктів, будівель і споруд, за результатами якого скласти акт обстеження об’єкта, пошкодженого внаслідок військових дій, спричинених збройною агресією Російської Федерації за формою, встановленою постановою Кабінету Міністрів України від 19.04.2022 № 473 «Про затвердження Порядку виконання невідкладних робіт щодо ліквідації наслідків збройної агресії Російської Федерації, пов’язаних із пошкодженням будівель та споруд».
  2. Розпорядження № 106 від 01.11.2022 «Про створення комісії з обстеження пошкоджених об’єктів, будівель і споруд внаслідок проведення бойових дій та у з в’язку з надзвичайною ситуацією військового характеру» в іншій частині залишити без змін.
  3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ростислава КИРИЧЕНКА.

 

Міський голова                                                                       Олексій МОМОТ


Vitalik