ВИШГОРОД

Офіційний портал

Розпорядження міського голови №127 від 14 грудня 2022 року / Про перенесення чергової ХХVІІІ сесії Вишгородської міської ради VIІІ скликання

Розпорядження міського голови №127 від 14 грудня 2022 року / Про перенесення чергової ХХVІІІ сесії Вишгородської міської ради VIІІ скликання

     У зв’язку із технічними причинами, керуючись ст. 46, ст. 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Перенести дату проведення чергової ХХVІІІ сесії міської ради з 22 грудня 2022 року на 23 грудня 2022 року, роботу сесії розпочати о 1000 у залі засідань адмінбудинку, пл. Шевченка, 1.
  2. Порядок денний сесії залишити відповідно до розпорядження міського голови від 13 грудня 2022 р. № 125 «Про скликання чергової ХХVІІІ сесії Вишгородської міської ради VIІІ скликання» з наступним порядком денним:

 

  1. Про затвердження міських програм.
  2. Про бюджет Вишгородської міської територіальної громади на 2023 рік.
  3. Про внесення змін до Рішення Вишгородської міської ради від 16.12.2021 № 15/13 «Про затвердження міських Програм» (Додаток 13)
  4. Про встановлення надбавки до посадового окладу, преміювання та надання матеріальної допомоги міському голові на 2023 рік.
  5. Про встановлення вартості харчування та розміру батьківської плати за харчування дітей у закладах дошкільної освіти Вишгородської міської ради на 2023 рік.
  6. Про встановлення вартості харчування учнів у закладах загальної середньої освіти Вишгородської міської ради на 2023 рік.
  7. Про збільшення розміру статутного капіталу.
  8. Про внесення змін до рішення Вишгородської міської ради від 24 грудня 2021 року № 16/67«Про безоплатне прийняття майна у комунальну власність Вишгородської міської територіальної громади в особі Вишгородської міської ради із спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вишгородського району».
  9. Про передачу майна комунальної власності Вишгородської міської територіальної громади.
  10. Про прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Вишгорода квартири № 335 у будинку № 11-Г по вул. Кургузова у м. Вишгороді.
  11. Про продовження (поновлення) дії договору оренди Довбаш Н.І.
  12. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  13. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Антіпову І.О.
  14. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Заматову Р.В.
  15. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється гр. Микитенка І.О.

 

  1. Секретарю міської ради довести до відома депутатів міської ради про зміну дати проведення сесії та оприлюднити дане розпорядження на офіційному веб-сайті Вишгородської міської ради.         

 

Міський голова                                                                       Олексій МОМОТ


Vitalik