ВИШГОРОД

Офіційний портал

Протоколи сесій міської ради / П Р О Т О К О Л № 28

Протоколи сесій міської ради / П Р О Т О К О Л № 28

Розпочато: 10:35

Закінчено: 11:50

Загальний склад ради – 26 депутатів

В залі засідань присутні та зареєстровані в системі для голосування 19 депутатів міської ради та міський голова.

Запрошені – керівники комунальних установ та організацій міста, представники Вишгородського відділу поліції НП України в Київській області.

Відбулася урочиста церемонія передачі Вифлеємського вогню миру активістами Вишгородського осередку скаутської організації “Пласт”. Пластуни  вручили життєдайний вогонь міському голові, як представнику Вишгородської територіальної громади. Загалом цій традиції вже виповнилося понад 30 років, а до України вогонь, що є символом миру, любові, добра, і єднання всіх українців з 1998-го року передають саме пластуни — українські скаути. Щороку вони несуть Вифлеємський вогонь миру громадам міст, лікарням, школам, сиротинцям, державним установам по всій Україні.

Момот О.В. – міський голова. Поставив на голосування питання про відкриття засідання чергової ХХVІІІ сесії Вишгородської міської ради.

ГОЛОСУВАЛИ: за – 19, утримались – 0, проти – 0, не брали участь у голосуванні – 1.

Рішення прийнято (додається результат голосування).

Момот О.В. – міський голова. Поставив на голосування питання про затвердження складу лічильної комісії та секретаря сесії.

ГОЛОСУВАЛИ: за – 20, утримались – 0, проти – 0, не брали участь у голосуванні – 0.

Рішення прийнято (додається результат голосування).

Секретар сесії – Боднарчук К.В.

Лічильна комісія у складі:

Голова комісії – Клавдієнко О.І.

Заступник голови комісії – Баланюк О.І.

Секретар комісії – Клюс С.О.

Секретар сесії та члени лічильної комісії приступили до виконання своїх обов’язків.

Бражнікова Т.О. – депутат міської ради. Запропонувала вшанувати пам’ять за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації.

Відбулася хвилина мовчання.

Момот О.В. – міський голова. За рекомендацією апарату виконавчого комітету – доповнити порядок денний наступними проектами рішень: «Про внесення змін до рішення Вишгородської міської ради від 24.12.2021 р. № 16/2 «Про бюджет Вишгородської міської територіальної громади на 2022 рік» (з наступними змінами) та додатків 3 та 7 до нього», «Про перейменування Вишгородського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Сонечко» комбінованого типу комунальної власності», «Про затвердження структури та штатної чисельності закладів культури   на  2023 рік», «Про передачу основних засобів з балансу комунального некомерційного підприємства «Вишгородська центральна районна лікарня» Вишгородської міської ради на баланс Фонду комунального майна Вишгородської міської ради», «Про звернення депутатів Вишгородської міської ради VIІI скликання до Президента України щодо застосування права вето та повернення на повторний розгляд до Верховної Ради України Закону України  «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери містобудівної діяльності» (законопроєкт № 5655 від 11.06.2021)», «Про внесення змін до дотатку 32 до рішення Вишгородської міської ради від 16.12.2021 № 15/13 «Про затвердження міських Програм».

Лісогор В.Ю. – депутат міської ради. Пропозиція внести зміни до Програми соціального захисту малозабезпечених верств населення Вишгородської міської територіальної громади, а саме: матеріальна допомога надається власнику житла, що зруйноване або пошкоджене внаслідок ракетних ударів по інфраструктурі та житлових об’єктах Вишгородської міської територіальної громади і не придатне для проживання, для часткової компенсації за найм (оренду) іншого житлового приміщення протягом бюджетного року щомісячно у розмірі 50% його вартості, при цьому загальна сума щомісячного відшкодування не може перевищувати 5 000,00 гривень на місяць до поновлення власного житла.

Момот О.В. – міський голова Поставив на голосування затвердження порядку денного засідання чергової ХХVІІІ сесії Вишгородської міської ради VІIІ скликання (за основу).


Vitalik