ВИШГОРОД

Офіційний портал

Розпорядження міського голови №33 від 17 березня 2023 року / Про проведення місячника благоустрою на території Вишгородської міської територіальної громади

Розпорядження міського голови №33 від 17 березня 2023 року / Про проведення місячника благоустрою на території Вишгородської міської територіальної громади

     Відповідно до ст. ст. 30, 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», рішенням Вишгородської міської ради від 30.10.2006 р. № 1/23 «Про затвердження Правил благоустрою території, дотримання тиші в громадських місцях, торгівлі на ринку у м. Вишгороді» та з метою поліпшення стану навколишнього природного середовища, благоустрою, озеленення, санітарного стану міста, автомобільних доріг, прилеглих до них територій та впорядкування цвинтарів:

  1. Для організації і проведення місячника благоустрою з 22 березня 2023 року по 22 квітня 2023 року утворити штаб з питань організації проведення місячника благоустрою – відповідно до Додатку 1.
  2. Керівникам підприємств, установ, організацій, загальноосвітніх навчальних закладів, дошкільних навчальних закладів комунальної та приватної власності, управляючих компаній, головам житлових кооперативів, ОСББ, старшим будинків сприяти в організації проведення місячника благоустрою.
  3. Суб’єктам підприємницької діяльності, які здійснюють господарську діяльність на території Вишгородської міської територіальної громади, виконати роботи з благоустрою власних та прилеглих територій, встановити урни для сміття, якщо такі не встановлені, біля об’єктів господарювання у термін до 22 квітня 2023 року.

            3.1 Суб’єктам підприємницької діяльності забезпечити прибирання  закріпленої території та вивіз сміття.

  1. ВМКП «Водоканал» (Чебан Г.В.), КП “Вишгородтепломережа” ВМР
    (Таран О.В.), ДТЕК Київські регіональні мережі (Вишгородський районний підрозділ), Вишгородська філія ПАТ «Київоблгаз» – до 22 квітня 2023 р. провести відновлення благоустрою та озеленення місць розриття при виконанні ремонтних робіт.
  2. Мешканцям приватного сектору утримувати в належному санітарному стані садиби та інші господарчі споруди, прилеглі території до своїх земельних ділянок.
  3. Головам гаражних кооперативів, організувати до 22 квітня 2023 року прибирання власних та прилеглих до ГБК територій.
  4. Зобов’язати комунальне підприємство «Благоустрій-Вишгород» Вишгородської міської ради (Гаркавка О.Г.) та комунальне підприємство «Управляюча компанія» Вишгородської міської ради (Макарицька О.Л.) :

– виконати комплекс заходів, спрямованих на поліпшення стану озеленення  та благоустрою території  Вишгородської міської ради, прибудинкових територій в термін до 22 квітня 2023 року;

– додатково вивезти сміття з місць прибирання;

– провести додаткові заходи по упорядкуванню кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів, місць почесних поховань, об’єктів культурної спадщини;

– забезпечити необхідними інструментами та матеріалами під час проведення суботників.

  1. Всі керівники підприємств, організацій, установ незалежно від форм власності і відомчого підпорядкування, несуть персональну відповідальність за виконання цього розпорядження. Про хід проведення місячника благоустрою інформувати міський штаб.
  2. Начальнику фінансово – бухгалтерського відділу Мирієвському І.В.  здійснити оплату з міського бюджету господарського  інвентарю і товарів  для благоустрою міста під час проведення  заходів.
  3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Свистуна І.І.
  4. Дане розпорядження довести до відома підприємств, організацій, установ міста Вишгородської міської територіальної громади.

Міський голова                                                                       Олексій МОМОТ


Vitalik