ВИШГОРОД

Офіційний портал

Розпорядження міського голови №67 від 11 травня 2023 року / Про затвердження заходів, спрямованих на реалізацію у Вишгородській громаді Концепції безпеки закладів освіти

Розпорядження міського голови №67 від 11 травня 2023 року / Про затвердження заходів, спрямованих на реалізацію у Вишгородській громаді Концепції безпеки закладів освіти

     Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про правовий режим воєнного стану», «Про освіту»  «Про дорожній рух», «Про охорону праці», «Кодексу цивільного захисту України», на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 7 квітня 2023 р. № 301-р «Про схвалення Концепції безпеки закладів освіти»  та розпорядження Київської обласної військової адміністрації від 28.04.2023 №323 «Про затвердження заходів, спрямованих на реалізацію у Київській області Концепції безпеки закладів освіти» з метою створення рівних, належних і безпечних умов здобуття освіти, організації безпечного освітнього середовища, зокрема, в умовах військової агресії Російської Федерації проти України:

  1. Затвердити заходи, спрямовані на реалізацію у Вишгородській громаді Концепції безпеки закладів освіти, що додаються (додаток 1).
  2. Відповідним структурним підрозділам, керівникам закладів освіти Вишгородської міської ради:

2.1.Забезпечити безумовне виконання заходів;

2.2. Подавати звіт про стан виконання заходів до 01червня, 01 грудня Соціально-гуманітарному управлінню Вишгородської міської ради.

  1. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на Соціально-гуманітарне управління Вишгородської міської ради:
  2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на секретаря Вишгородської міської ради Мельник М.Г.

Міський голова                                                                       Олексій МОМОТ


Vitalik