ВИШГОРОД

Офіційний портал

Розпорядження міського голови №93 від 11 липня 2018 року / Про скликання чергової XLІI сесії Вишгородської міської ради VIІ скликання

Розпорядження міського голови №93 від 11 липня 2018 року / Про скликання чергової XLІI сесії Вишгородської міської ради VIІ скликання

Керуючись ч. 4, ч. 10 ст. 46, ст. 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», скликати ХLIІ сесію Вишгородської міської ради VІІ скликання:

1. Призначити пленарне засідання 31 липня 2018 року о 1000 у залі засідань адмінбудинку, пл. Шевченка, 1 з наступним порядком денним:

  1. Про заслуховування звітів про роботу керівників підприємств, установ та організацій комунальної власності м. Вишгорода.
  2. Про внесення змін до рішення Вишгородської міської ради від 22.12.2017р. № 33/2 «Про Вишгородський міський бюджет на 2018 рік».
  3. Про встановлення дати відзначення Дня міста Вишгорода.
  4. Про зміну типу та назви дошкільного навчального закладу.
  5. Про надання згоди на передачу з державної у комунальну власність територіальної громади м. Вишгорода квартири № 266 у будинку № 2-Д по пр-ту Т. Шевченка у м. Вишгороді.
  6. Про надання згоди на передачу з державної у комунальну власність територіальної громади м. Вишгорода квартири № 366 у будинку № 2-Д по пр-ту Т. Шевченка у м. Вишгороді.
  7. Про використання червоно-чорного революційного прапора ОУН на територіїм. Вишгорода.
  8. Про затвердження містобудівної документації «Внесення змін до генерального плану міста Вишгород Київської області».
  9. Про затвердженнязмін до комплексної схеми розміщення тимчасових споруд торгівельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для провадження підприємницької діяльності у м. Вишгороді (додати до схеми місця розміщення тимчасових споруд).
  10. Про затвердження змін до комплексної схеми тимчасових споруд торгівельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для провадження підприємницької діяльності у м. Вишгороді (виключити зі схеми місця розміщення тимчасових споруд).
  11. Про внесення змін до рішення Вишгородської міської ради № 8/20від 28.12.2011 року (Омецинському І. І.)
  12. Про внесення змін до рішення Вишгородської міської ради № 28/21 від 30.08.2017 року (ОСББ «Берізки»)
  13. Про надання згоди на укладання договору суборенди земельної ділянки.
  14. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою ПРАТ «Вишгородсільрибгосп» та передачі її в оренду.
  15. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості (в натурі) для передачи в постійне користування КП «Управління з розвитку фізичної Культури та спорту Вишгородської міської ради».
  16. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється ТОВ «Екопроект – 2000».
  17. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «ЕВРО-ПОРТ».
  18. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Обслуговуючому кооперативу «гаражно-будівельному кооперативу «Військовик».
  19. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ПрАТ «Київобленерго».
  20. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості (в натурі) МПП «Віраж».
  21. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду КЗ КОР «КОЦОП».
  22. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ФОП Фещенко Н.З.
  23. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ФОП Нагорному А.П.
  24. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам (Вертелю О.А., Грищенку М.В., Єрмоленку Ю. М., Кожемяко Д.О., Татаурову І.М., Терзі Ю.О., Хаустову М. С., Шпарі В. М.)
  25. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Авагімяну А.С.
  26. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам (Бабяк Н.В., Побережник М.Ф.)
  27. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Богданову О.А.
  28. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам (Борисенку М.В., Кальченку В.В., Міклушису Р. В., Убоженку Є.М., Зайцю Д.П.)
  29. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Булгакову А.А.
  30. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вальчуку С.Л.
  31. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Войтенку Є.Є.
  32. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам (Музиченку А.С., Гайдук А.В.)
  33. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам (Гайдук Т.В., Місюренку В.В., Ковальчук Н. Г., Сеньовскому П.В.)
  34. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Горбачу О.Г.
  35. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведенняземельних ділянок у власність громадянам (Денисенку Ю.С., Дадикіну С.І.,  Власенко Л.О.)
  36. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведенняземельних ділянок у власність громадянам (Донченко М.В., Кочату А.О., Нестерчуку В.Г., Пироженку В.А., Семенову В.П., Сериці І.В., Несіну О.В.)
  37. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Звездіну В.М.
  38. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Котляровій І.Ю.
  39. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Луценко Ю.С.
  40. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо інвентаризації земельної ділянки (Мельник М.)
  41. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості (в натурі) гр. Павленку А.А.
  42. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Павлівському О.І.
  43. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Слончак Н.М.
  44. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Смілянській Т.І.
  45. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Смілянцю А.Ю.
  46. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Терещенку В.С.
  47. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шевченко О.О.
  48. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянкиу власність гр. Борошнюку М.М.
  49. Про затвердження проекту землеустроющодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється гр. Бендюженка С.В.
  50. Про затвердження проекту землеустроющодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дрозд Л.С.
  51. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мартиненко В.М.
  52. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у спільну часткову власність гр. Парасків Л.Л., гр. Милокост Н.С., гр. Кадирбаєвій Л.П. та гр. Носихіній Г.С.
  53. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Овсієнку М.М.
  54. Про затвердження проекту землеустроющодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється гр. Підлісної Н.М.
  55. Про затвердження проекту землеустроющодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шпак Л.Т.
  56. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шпилевському І.В.
  57. Про затвердження проекту із землеустрою товариству з обмеженою відповідальністю «ВИШГОРОД ПЛАЗА»

2. Рекомендувати головам постійних комісій Вишгородської міської ради скликати засідання постійних комісій для вивчення, попереднього розгляду питань порядку денного та надання висновків по них.

 

Міський голова                                                                                     О. Момот


Vitalik