ВИШГОРОД

Офіційний портал

Розпорядження міського голови №34 від 1 березня 2021 року / Про скликання позачергового засідання виконавчого комітету Вишгородської міської ради VIІІ скликання

Розпорядження міського голови №34 від 1 березня 2021 року / Про скликання позачергового засідання виконавчого комітету Вишгородської міської ради VIІІ скликання

Керуючись п. 7 ч. 3 ст. 42 та ч. 2 ст. 52, ст. 53 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», скликати позачергове засідання виконавчого комітету Вишгородської міської ради VІІІ скликання:

  1. Призначити позачергове засідання виконавчого комітету Вишгородської міської ради 9 березня 2021 року о 1000 у малому залі засідань адмінбудинку, пл. Шевченка, 1 з наступним порядком денним:

 

  1. Про затвердження проектно-кошторисної документації.
  2. Про видалення зелених насаджень.
  3. Про затвердження результатів конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності.
  4. Про встановлення інформаційної таблички, що містять інформацію про об’єкти культурної спадщини територіальної громади Вишгородської міської ради.
  5. Про культурно-масові та інформаційні заходи щодо розвитку програм культури та креативної індустрії у м. Вишгороді.
  6. Про зміну адреси об’єкту нерухомого майна.
  7. Погодження внесення змін до технічних умов на приєднання до централізованих систем водопостачання та водовідведення в м. Вишгороді.
  8. Про надання дозволу на укладання договору особистого строкового сервітуту.
  9. Про затвердження штатного розпису управління соціального захисту населення Вишгородської міської ради.
  10. Про затвердження Положення про преміювання працівників управління соціального захисту населення Вишгородської міської ради.

 

  1. Відділу організаційної роботи, внутрішньої політики та забезпечення роботи ради довести до відома членів виконавчого комітету інформацію про проведення чергового засідання виконавчого комітету.
  2. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету Василенко Н.П.

 

Міський голова                                                                       Олексій МОМОТ


Vitalik