ВИШГОРОД

Офіційний портал

Розпорядження міського голови №120 від 17 вересня 2021 року / Про внесення змін до розпорядження №119 від 16.09.2021 р. «Про скликання чергової ХІІ сесії Вишгородської міської ради VIІІ скликання»

Розпорядження міського голови №120 від 17 вересня 2021 року / Про внесення змін до розпорядження №119 від 16.09.2021 р. «Про скликання чергової ХІІ сесії Вишгородської міської ради VIІІ скликання»

     Керуючись ч. 4, ч. 10 ст. 46, ст. 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», скликати XІІ сесію Вишгородської міської ради VІІІ скликання:

  1. Внести зміни до розпорядження №119 від 16.09.2021 р. «Про скликання чергової ХІІ сесії Вишгородської міської ради VIІІ скликання» та викласти його в наступній редакції:

« 1. Призначити пленарне засідання на 30 вересня 2021 року о 1000 у залі засідань адмінбудинку, пл. Шевченка, 1 з наступним порядком денним:

 

  1. Про внесення змін до додатку 26 рішення Вишгородської міської ради від 29 грудня 2020 р. №4/1 «Про затвердження міських програм розвитку на 2021 рік»
  2. Про внесення змін до рішення Вишгородської міської ради від 29.12.2020 р. № 4/2  «Про бюджет Вишгородської міської територіальної громади на 2021 рік» (з наступними змінами) та додатків  1,2,3,5, 6,7  до нього
  3. Про Прогноз бюджету Вишгородської міської територіальної громади на 2022-2024 роки
  4. Про внесення змін до структури апарату виконавчого комітету та виконавчих органів Вишгородської міської ради VІІІ скликання
  5. Про затвердження Положення про заохочувальні відзнаки Вишгородського міського голови
  6. Про внесення змін до Рішення Вишгородської міської ради від 26.11.2020 № 1/5 «Про створення соціально-гуманітарного управління Вишгородської міської ради»
  7. Про затвердження статуту КЗ «Інклюзивно-ресурсний центр» Вишгородської міської ради Київської області
  8. Про затвердження мережі закладів освіти Вишгородської міської ради Київської області на 2021/2022 навчальний рік
  9. Про затвердження структури та штатної чисельності закладів загальної середньої освіти, дошкільних навчальних закладів, закладів позашкільної освіти та спорту на 2021/2022 навчальний рік
  10. Про затвердження акта приймання-передачі квартири № 134 у будинку № 2-Д по пр-ту Т. Шевченка у м. Вишгороді
  11. Про надання згоди на передачу з державної у комунальну власність територіальної громади м. Вишгорода квартир №№ 2, 118 у будинку № 1-А, по вул. Кургузова у м. Вишгороді
  12. Про надання згоди на передачу з державної у комунальну власність територіальної громади м. Вишгорода квартир №№ 167, 183 у будинку № 11-Г по вул. Кургузова у м. Вишгороді
  13. Про прийняття у комунальну власність об’єктів інженерної інфраструктури від ТОВ  «ДБК-ПАРТНЕР»
  14. Про прийняття у комунальну власність дощової каналізації від ТОВ  «ДБК-ПАРТНЕР»
  15. Про прийняття у комунальну власність під’їзної дороги від ТОВ  «ДБК-ПАРТНЕР»
  16. Про надання дозволу на розробку Комплексного плану просторового розвитку території Вишгородської територіальної громади
  17. Про затвердження Детального плану території земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах с. Осещина, вул. Шевченка Хотянівської сільської ради Вишгородського району Київської області
  18. Про затвердження Детального плану території земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах с. Осещина, Хотянівської сільської ради Вишгородського району Київської області
  19. Про затвердження Детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, розташованих на території Хотянівської сільської ради Вишгородського району Київської області в межах населених пунктів с. Хотянівка та с. Осещина
  20. Про затвердження Детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в селі Хотянівка Вишгородської міської ради Вишгородського району Київської області”
  21. Про затвердження Детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в селі Хотянівка, вул. Валова Вишгородського району Київської області
  22. Про надання дозволу на розробку містобудівної документації Детальні плани території в межах Вишгородської територіальної громади
  23. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу (гр. Пещерін А.Є.)
  24. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу (гр. Брухно Д.П.)
  25. Про відмову укласти договір оренди земельної ділянки АТ «ГІДРОМЕХАНІЗАЦІЯ»
  26. Про згоду на добровільну відмову від права постійного користування та прийняття на користь комунальної власності Вишгородської міської територіальної громади в особі Вишгородської міської ради земельних ділянок, що знаходяться в постійному користуванні КП житлового і комунального господарства Вишгородської міської ради
  27. Про припинення права користування земельною ділянкою КП «Координаційний центр з будівництва та земельних питань Вишгородської міської ради»
  28. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо інвентаризації земель комунальної власності
  29. Про затвердження технічної документації щодо інвентаризації земель комунальної власності (каплиця)
  30. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки, укладеного з ФОП Романенко І.М.
  31. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки, укладеного з ФОП Савенок Т.М.
  32. Про внесення змін до рішення Вишгородської міської ради від 17.06.2021р. № 8/10 «Про орендну плату за землю на території Вишгородської міської ради»
  33. Про внесення змін до рішення Вишгородської міської ради VІІІ скликання №8/41 від 17.06.2021 року (гр. Куриленко Н.В.)
  34. Про внесення змін до рішення Вишгородської міської ради VІІІ скликання №7/46 від 13.05.2021 року (гр. Трященко Н.М.)
  35. Про внесення змін до рішення Вишгородської міської ради VІІІ скликання №8/52 від 17.06.2021 року (гр. Щербина В.М.)
  36. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «КОМПАНІЯ ГРАНАС»
  37. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно – територіальної одиниці с. Осещина Вишгородської міської ради
  38. Про затвердження проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж територій природно – заповідного фонду та іншого природоохоронного призначення, оздоровчого, рекреаційного, історико – культурного, лісогосподарського призначення, земель водного фонду та водоохоронних зон, обмежень у використанні земель та їх режимоутворюючих об’єктів (встановлення розмірів та режиму використання земельних ділянок смуг відведення)
  39. Про затвердження нормативної грошової оцінки земель лісогосподарського призначення (виділ 2 квартал 891 Хотянівського лісництва)
  40. Про затвердження нормативної грошової оцінки земель лісогосподарського призначення (виділ 3,4,5 квартал 914 Хотянівського лісництва)
  41. Про затвердження нормативної грошової оцінки земель лісогосподарського призначення (виділ 3, 9 квартал 914 Хотянівського лісництва)
  42. Про затвердження нормативної грошової оцінки земель лісогосподарського призначення (виділ 7, 10 квартал 914 Хотянівського лісництва)
  43. Про затвердження нормативної грошової оцінки земельної ділянки для сінокосіння (гр. Леонтьєвій М.В.)
  44. Про затвердження нормативної грошової оцінки земельної ділянки для сінокосіння (гр. Пилюгіній О.В.)
  45. Про затвердження нормативної грошової оцінки земельної ділянки для сінокосіння (гр. Сердюку В.А.)
  46. Про затвердження нормативної грошової оцінки земельної ділянки для сінокосіння (гр. Стаховському А.Е.)
  47. Про затвердження нормативної грошової оцінки земель лісогосподарського призначення (виділ 1 квартал 891, виділ 1,2,3,4,5 квартал 889, виділ 1,2,4 квартал 890 Хотянівського лісництва)
  48. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Антіпову І.О.
  49. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Алфьоровій О.С.
  50. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бабичу А.М.
  51. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бокєєву В.В.
  52. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), що знаходиться у фактичному спільному користуванні гр. Бондаренку І.О. та гр. Новосельському С.О.
  53. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вакуленко К.В.
  54. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Васильєвій Л.О.
  55. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ващенку С.В.
  56. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вітковському А.В.
  57. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Войцеховичу О.Г.
  58. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам (гр. Голікову С.В., Нікішину Є.В., Толочину В.С., Шкодичу О.Ю., Дмуховському О.В., Новіку А.С., Кошовому О.М., Юрченку П.В., Новому А.С., Грицаю В.В.)
  59. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гросу Н.М.
  60. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дмитренку В.С.
  61. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Єфременку А.С.
  62. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Заводюку В.П.
  63. Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Заматову Р.В. (справи №320/7655/20, 320/5067/20, 320/7819/20)
  64. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Заматову Р.В. (справа № 320/8214/20)
  65. Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Заматову Р.В. (справа № 320/8214/20)
  66. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Заматовій Л.М. (справа № 320/3490/21)
  67. Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Заматовій Л. М. (справа № 320/3490/21)
  68. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Заматовій О.М. (справа № 320/12463/20)
  69. Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Заматовій О. М. (справа № 320/12463/20)
  70. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ТОВ «КАЗКОВЕ БАЛІ»
  71. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ПрАТ «АК «Київводоканал»
  72. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Колісніченко Н.А.
  73. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Колотницькому В.Л.
  74. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам (гр. Кучеренко М.А., Павлюк А.М.)
  75. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ладигіну О.С.
  76. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лахай С.П.
  77. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лесняк С.М.
  78. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мирошниченко Г.П.
  79. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пакентіс Т.А.
  80. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Полєву В.С. (вул. Ватутіна)
  81. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Полєву В.С. (вул. Кургузова)
  82. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Попову А.М.
  83. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пукас Т.П.
  84. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам (гр. Приходченко С.Ф., Таужнянському М.П.)
  85. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Радчуку А.І.
  86. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ривак Т.В.
  87. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рожкову Р.В.
  88. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рожкову Ю.Ю.
  89. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рутьян Г.П.
  90. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тичині Н.М.
  91. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тумановій І.В.
  92. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Швораку М.В.
  93. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється гр. Грищенка Б.В.
  94. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється гр. Калінкіної І.А.
  95. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Київському Палацу дітей та юнацтва
  96. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється гр. Кіріязова А.В.
  97. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Красовській А.В.
  98. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється гр. Леонової С.Є.
  99. Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки, яка знаходиться у спільній частковій власності гр. Лісовської В.С. та гр. Кравцової Є.О.
  100. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється гр. Лозової О.П.
  101. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється гр. Маховика М.В.
  102. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, цільове призначення яких змінюється гр. Нор С.О.
  103. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну часткову власність відповідно до часток гр. Підлісному М.І. та гр. Підлісному О.І.
  104. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється гр. Торшиної К.М.
  105. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється гр. Хижняк С.С.
  106. Про затвердження проєкту із землеустрою ТОВ «Факторія Агро»
  107. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється ТОВ «Цербер»
  108. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гаражно-будівельному кооперативу «Металевий»
  109. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Андрушко М.І.
  110. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вітренко Ю.К.
  111. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Волику С.В.
  112. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Воропаю М.В.
  113. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянкиу власність гр. Воропаю Д.А.
  114. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам (гр. Гейчуку О.А., Закірову Р.Т., Закірову Є.В.)
  115. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам (гр. Стасюку Ю.Є., Степанчуку М.О., Марущаку В.Б., Іллєнок П.К.)
  116. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Глущенку О.П.
  117. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гринюку В.Т.
  118. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Губанову М.Д.
  119. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дарагану І.А.
  120. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дибань Д.О.
  121. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Князєвій Г.І.
  122. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Колосовій А.С.
  123. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Коник В.М.
  124. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Курочці В.В.
  125. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Курочкіну В.А.
  126. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лазаренко О.В.
  127. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лебеді Л.М.
  128. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лежейку В.М.
  129. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам (гр. Ломаченко Т.М., Якименку С.П.)
  130. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лупейку О.В.
  131. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мартинчук Н.І.
  132. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Машко С.М.
  133. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мошковській Л.С.
  134. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Обрізан Н.І.
  135. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Перегонцевій І.А.
  136. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пінчук К.С.
  137. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам (гр. Подолянюку В.О., Погоріленку О.В.)
  138. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сатировій Г.М.
  139. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Свертоці Н.І.
  140. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сичовій С.О.
  141. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сіренку М.В.
  142. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Слободчик Н.А.
  143. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тесленко Р.А.
  144. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Топонаровій Л.М.
  145. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Цинкаленко Н.В.
  146. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чуйку О.Є.
  147. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шелест Г.Ф.
  148. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шкорботуну В.О.

 

  1. Рекомендувати головам постійних комісій Вишгородської міської ради скликати засідання постійних комісій для вивчення, попереднього розгляду питань порядку денного та надання висновків по них.»

 

Міський голова                                                                       Олексій МОМОТ


Vitalik