ВИШГОРОД

Офіційний портал

Протоколи сесій міської ради / П Р О Т О К О Л № 12

Протоколи сесій міської ради / П Р О Т О К О Л № 12

Розпочато: 10:25

Закінчено: 13:25

Загальний склад ради – 26 депутатів

На сесії присутні:

Депутати міської ради – 25 (список додається)

Відсутні депутати міської ради – 1 (список додається)

В залі засідань присутні та зареєстровані в системі для голосування 24 депутати міської ради та міський голова.

Запрошені – керівники комунальних установ та організацій міста, представники Вишгородського відділу поліції НП України в Київській області.

Момот О.В. – міський голова. Поставив на голосування питання про відкриття засідання чергової ХІІ сесії Вишгородської міської ради.

ГОЛОСУВАЛИ: за – 21, утримались – 0, проти – 0, не брали участь у голосуванні – 4.

Рішення прийнято (додається результат голосування).

З нагоди Дня працівників освіти, за сумлінну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні дітей і молоді, професійність, вагомий внесок у розвиток сфери освіти та науки, працівникам освіти м. Вишгород міський голова вручив подяки міського голови та Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації.

Момот О.В. – міський голова. Поставив на голосування питання про затвердження складу лічильної комісії та секретаря сесії.

ГОЛОСУВАЛИ: за – 24, утримались – 0, проти – 0, не брали участь у голосуванні – 1.

Рішення прийнято (додається результат голосування).

Секретар сесії – Войко І.І.

Лічильна комісія у складі:

Голова комісії – Скоробогатий О.О.

Заступник голови комісії – Жадан С.М.

Секретар комісії –Тютюнник А.В.

Секретар сесії та члени лічильної комісії приступили до виконання своїх обов’язків.

Момот О.В. – міський голова. За рекомендацією апарату виконавчого комітету – зняти з розгляду порядку денного питання 4 «Про внесення змін до структури апарату виконавчого комітету та виконавчих органів Вишгородської міської ради VІІІ скликання».

Момот О.В. – міський голова. За рекомендацією  апарату виконавчого комітету – доповнити порядок денний наступними проектами рішень: «Про внесення змін до додатку 12 Рішення Вишгородської міської ради від 29.12.2020 № 4/1 Про затвердження міських програм розвитку на 2021 рік (Програма розвитку комунального підприємства «Координаційний центр з будівництва та земельних питань Вишгородської міської ради» на 2021 рік»)», «Про надання доручення Комунальному підприємству «Координаційний центр з будівництва та земельних питань Вишгородської міської ради», «Про внесення змін до Рішення Вишгородської міської ради від 13.05.2021 р. №7/2 «Про затвердження Програми «Поліцейський офіцер громади на 2021 рік», «Про затвердження Програми відшкодування різниці в тарифах на теплову енергію для населення в 2021-2022 роках», «Про безоплатне прийняття майна у комунальну власність Вишгородської міської територіальної громади в особі Вишгородської міської ради із спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вишгородського району», «Про безоплатну передачу майна із комунальної власності Вишгородської міської територіальної громади у комунальну власність Димерської селищної територіальної громади  в особі Димерської селищної ради»,                 «Про безоплатне прийняття юридичної особи – комунальної організації (установи, закладу) «Вишгородська редакція районного радіомовлення Київської області» та майна у комунальну власність Вишгородської  міської територіальної громади в особі Вишгородської міської ради із спільної  комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вишгородського району», «Про безоплатну передачу майна з балансу комунального некомерційного підприємства «Вишгородська центральна районна лікарня» Вишгородської міської ради на баланс комунального підприємства «Вишгородтепломережа» Вишгородської міської ради», «Про звернення депутатів Вишгородської міської ради VIІI скликання  до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо недопущення підвищення тарифів для населення», «Про звернення депутатів Вишгородської міської ради VIІI скликання до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо необхідності підвищення пенсій і виплати додаткової пенсії у 2021 році», «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кисляк О.М.», «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Заматовій О.М.», «Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Заматовій О. М.», «Про погодження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж
міста Києва за рахунок земель Вишгородської міської ради», «Про відмову у погодженні проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж міста Києва за рахунок земель Вишгородської міської ради».

Момот О.В. – міський голова. Поставив на голосування затвердження порядку денного засідання чергової ХІІ сесії Вишгородської міської ради (за основу).


Vitalik