ВИШГОРОД

Офіційний портал

Розпорядження міського голови №130 від 7 жовтня 2021 року / Про створення комісії з приймання-передачі майна

Розпорядження міського голови №130 від 7 жовтня 2021 року / Про створення комісії з приймання-передачі майна

На виконання рішення міської ради від 30.09.2021 року № 12/119 «Про безоплатну передачу майна з балансу комунального некомерційного підприємства «Вишгородська центральна районна лікарня» Вишгородської міської ради на баланс комунального підприємства «Вишгородтепломережа» Вишгородської міської ради», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Створити комісію з приймання-передачі майна з балансу комунального некомерційного підприємства «Вишгородська центральна районна лікарня» Вишгородської міської ради на баланс комунального підприємства «Вишгородтепломережа» Вишгородської міської ради (далі – Комісія) та затвердити її склад, згідно з додатком.
  2. Комісії, вказаній в пункті 1 цього розпорядження, за наслідками роботи скласти акт приймання-передачі відповідно до чинного законодавства та подати на затвердження міському голові.
  3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сардака В.І..

 

Міський голова                                                                       Олексій МОМОТ


Vitalik